Sułtan 1275
Moderator: flapjck1
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Sułtan 1275
potwornie szkoda dobrze, ze kierowca cały i straty do odratowania!
btw. zaczynam trochę inaczej patrzeć na latanie po Ułężu czy Poznaniu 200km/h bez klatki i kubełków...damn
btw. zaczynam trochę inaczej patrzeć na latanie po Ułężu czy Poznaniu 200km/h bez klatki i kubełków...damn
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
AleXander pisze:potwornie szkoda dobrze, ze kierowca cały i straty do odratowania!
A co z Poznaniem?
Szymon
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
zimonK pisze:AleXander pisze:potwornie szkoda dobrze, ze kierowca cały i straty do odratowania!
A co z Poznaniem?
jest kilka miejsc gdzie jest blisko bardzo do barierek... w sumie przy takich prędkościach wszędzie jest blisko.
Andrzej, blacharz się wypowiedział, czy na Chałupy się wyrobi?
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
patrząc na nasze wyczyny na torze, chyba pora zdecydowac się na pełną klatkę w kolejnym projekcie,
pytanie do Alka:
Czyżby kolega "potajemnie" pomykał w Poznaniu 200km/h blisko barierek? To na A2 było czy na Torze Poznań?
pozdrawiam
pytanie do Alka:
Czyżby kolega "potajemnie" pomykał w Poznaniu 200km/h blisko barierek? To na A2 było czy na Torze Poznań?
pozdrawiam
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
U mnie klatka już czeka na montaż, i chyba nie ma co zwlekać bo robi się coraz szybciej.
Humin Powodzenia!!
Humin Powodzenia!!
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Humin, ja myślę, że trza się sprężać i na koniec krótkiej ale bardzo owocnej kariery sportowej Sułtana, z usmiechem zakończyć sezon w Poznaniu
Sobotnie kręciołki są raczej bezpieczne, a niedzielne wyścigi to świetna zabawa, więc ... powodzenia w naprawie, negocjacjach i "procesie decyzyjnym"
Sobotnie kręciołki są raczej bezpieczne, a niedzielne wyścigi to świetna zabawa, więc ... powodzenia w naprawie, negocjacjach i "procesie decyzyjnym"
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
@Alex
kontakt z blacharzem nawiązany i choć okazuje się że jest zawalony na następne 2miesiące ma obejrzeć temat i może coś z tego wyjdzie
@Beny
nie wykluczone że kariera sportowa Sułtana będzie kontynuowana
kontakt z blacharzem nawiązany i choć okazuje się że jest zawalony na następne 2miesiące ma obejrzeć temat i może coś z tego wyjdzie
@Beny
nie wykluczone że kariera sportowa Sułtana będzie kontynuowana
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Konrad K_2 pisze:jak wózki całe i buda prosta to jeszcze w tym sezonie pojedzie
Nie podpuszczaj Humina (łatwo jest decydować gdy chodzi o czyjeś auto i czyjeś pieniądze ). Sporo pracy i sporo kasy już poszło by auto doprowadzić do stanu sprzed ostatniej przygody. Teraz też nie da się opędzić byle czym i byle jak.
Humin pisze:Sułtan idzie w ręce blacharza i zamienia się w auto typowo zlotowe bo w zasadzie takie było jego pierwotne przeznaczenie
Myślę, że decyzja o zakończeniu ścigania się tym autem jest słuszna. Przyjazd do Poznania jest możliwy ale z góry obciążony będzie uprzedzeniem, że a nuż coś się zdarzy a przy takim nastawieniu w sobotę walki o wysokie pozycje nie będzie a niedzielny wyścig nie będzie miał sensu.
Życzę szybkiego opanowania sytuacji i powrotu na tory autem, którego "nie szkoda katować"
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Beny pisze:patrząc na nasze wyczyny na torze, chyba pora zdecydowac się na pełną klatkę w kolejnym projekcie,
pytanie do Alka:
pozdrawiam
Filmik akurat kręcony był na drodze publicznej <wstyd mi> ale z zapisów GPS'a widzę, że na końcu prostej startowej w Poznaniu miałem ca. 190... poza tym w zakręcie 8 na w/w torze trybuna/bariera jest BARDZO blisko a na zakręcie 10 i 11 widziałem samochód wylatujący przede mną gdzie tam wolno tez nie jest akurat
Patrząc na mój czas na Poznaniu (przed modami ;p) czyli 2:03:xx oraz na czas Piotra "Pomarańczy" 2:07-08 to baaaardzo zachowawczo jechałem ;p
- forki
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini 1.3 SPI 95r
Może przyda ci się front end z twożwa, ściągnałem w tym roku 2 szt. z UK jedna będzie do oddania. Chyba że Sułtan kończy karierę - i zostaniesz przy blachach
MUSZE CHYBA NA FORUM WRZUCIĆ OGŁOSZENIE.
MUSZE CHYBA NA FORUM WRZUCIĆ OGŁOSZENIE.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
ogloszenie wrzuc a humin pewnie w drodze powrotnej zajechal do rogala
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
a na pewno nie była to próba takiego parkowania? http://www.youtube.com/watch?v=REpXf0cm ... ure=relmfu
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
flapjck1 pisze:humin pewnie w drodze powrotnej zajechal do rogala
Chyba nie, bo moja awaria zdziebko opoznila caly konwoj :/
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
a cos spsul?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
u dziesia pojawiło się przebicie na "rotor arm" i na sznurku został pociągnięty przez monstera do Rygi po część zamienną (bezcenny widok rzeźnika Michała ciągnącego dziesiowego litra)
my natomiast z małżowiną polecieliśmy przez 3 kraje na jednym oku do domu bo robota wzywała
my natomiast z małżowiną polecieliśmy przez 3 kraje na jednym oku do domu bo robota wzywała