Mini Cooper S - ceny

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Olo

Re: Mini Cooper S - ceny

Post autor: Olo »

xjscabrio pisze:pod tym adresem mozesz zobaczyc antracytowa podsufitke

http://images.derstandard.at/upload/ima ... 2739_1.jpg
Dokladnie tak to wyglada, ni to zarne ni to mega szare. Fajnie to wyglada. Nigdy nie kupie auta z jasna gory i dolem juz w superbie mam wszystko w kolorz piaskowym i jest zabawy z czyszczeniem. W mini chcialbym wymienic pasy na czarwoene wszystkie w srodku oraz kolor wnetrza ale to z czasem
Awatar użytkownika
mainecoon6
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: mainecoon6 »

Olo pisze:
speedfight pisze:
Olo pisze: nie ma e60fl :) jest e61 :p

facepalm e61 to jest wersja KOMBI i tylko debile nazywają sobie FL w e60 jako e61
Sorry my mistake pomylilem E65 ktora miala lift na E66.

E60 LCI sedean a kombi E61 i fakt rozni sie lampami tylnymi ze sa paski ledowe oraz dzoj do zmiany biegow i pare innych bzdet.

I nie musisz ludzi uwazac za debili bo to bmka co rok wymysla coraz to nowe oznaczenia i nic nie jest juz analogiczne. BMW e39 to 5 a e38 to 7 a potem e60 to 5 a e65 7 sami nie wiedza juz co z numeracja robic tak samo z silnikami bmw 528 to 2 litrowy motor 4 cylindorwy...
W tym też się mylisz
BMW E66 to jest wersja przedłużona.E67 opancerzona.Nie wiem skąd ta twoja wiedza.
Na dowód masz wpis z Wiki..
"BMW 7 E65/E66 – czwarta generacja BMW serii 7, następca BMW E38, która weszła na rynek w 2001 roku. W nomenklaturze fabrycznej E65 oznacza podstawową wersję BMW 7, E66 wersję z powiększonym rozstawem osi zaś E67 to wydłużona i opancerzona wersja. E65 było pierwszym samochodem prezentującym nową stylistykę BMW. Jej wygląd, szczególnie tyłu wzbudzał kontrowersje, toteż nieco stonowano stylistykę tyłu w 2005 roku. Następcą tego modelu stał się w 2008 roku BMW F01
MINI R50 R52 R56 ONE-->COOPER programowa zmiana ECU na Cooper w każdym MINI One
Remap 90--> 120 KM
DIAGNOSTYKA KODOWANIE DOPOSAŻANIE NAGŁOŚNIENIE
BMW MINI NAWIGACJE POLSKIE MENU MAPY 2015 KODY FSC

http://bmw-retrofit.pl/
TEL: 533-734-913
xjscabrio

Post autor: xjscabrio »

bmw robiac lifting auta nie zmienia oznaczenia karoserii dodaje jedynie trzy litery LCI,
Olo

mainecoon6 pisze:
Olo pisze:
speedfight pisze:
facepalm e61 to jest wersja KOMBI i tylko debile nazywają sobie FL w e60 jako e61
Sorry my mistake pomylilem E65 ktora miala lift na E66.

E60 LCI sedean a kombi E61 i fakt rozni sie lampami tylnymi ze sa paski ledowe oraz dzoj do zmiany biegow i pare innych bzdet.

I nie musisz ludzi uwazac za debili bo to bmka co rok wymysla coraz to nowe oznaczenia i nic nie jest juz analogiczne. BMW e39 to 5 a e38 to 7 a potem e60 to 5 a e65 7 sami nie wiedza juz co z numeracja robic tak samo z silnikami bmw 528 to 2 litrowy motor 4 cylindorwy...
W tym też się mylisz
BMW E66 to jest wersja przedłużona.E67 opancerzona.Nie wiem skąd ta twoja wiedza.
"BMW 7 E65/E66 – czwarta generacja BMW serii 7, następca BMW E38, która weszła na rynek w 2001 roku. W nomenklaturze fabrycznej E65 oznacza podstawową wersję BMW 7, E66 wersję z powiększonym rozstawem osi zaś E67 to wydłużona i opancerzona wersja. E65 było pierwszym samochodem prezentującym nową stylistykę BMW. Jej wygląd, szczególnie tyłu wzbudzał kontrowersje, toteż nieco stonowano stylistykę tyłu w 2005 roku. Następcą tego modelu stał się w 2008 roku BMW F01
Jedna rzecz nie zawaza na calosci :)

Zrobili sobie kolejna durna numeracje bo mieli do dyspozycji spory odstep numeracji bo w E38 nie zrobili by z E39 wersji przedluzanej.

Ale jakby nie bylo E65 i E66 nawet w salonach przyjelo sie, ze to wersja polifingowa LCI.
Awatar użytkownika
mainecoon6
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: mainecoon6 »

Olo pisze:
mainecoon6 pisze:
Olo pisze: Sorry my mistake pomylilem E65 ktora miala lift na E66.

W tym też się mylisz
Jedna rzecz nie zawaza na calosci :)

Zrobili sobie kolejna durna numeracje bo mieli do dyspozycji spory odstep numeracji bo w E38 nie zrobili by z E39 wersji przedluzanej.

Ale jakby nie bylo E65 i E66 nawet w salonach przyjelo sie, ze to wersja polifingowa LCI.
----------------------------------------------------------------------------
Sory ale ja mam inne zdanie.To jest niemiecki minimalizm.Jak by wyglądało na klapie w BMW 7 np.napis LONG facepalm,lub inna głupia nazwa.
A tak wiemy że e65 standartowe nadwozie,e66 to długa buda,a e67 pancerna.
Albo głupi wpis przy BMW 3 np "kompact,coupe,cabrio.
Bmw 5 KOMBI to już obciach facepalm .
Jest teraz taka moda na nie obnoszenie się nawet z pojemnością silnika.
Nazwa modelu to teraz opcja.
Dla mnie to jak bardziej na miejscu.
Przypomij sobie pewnie nie raz widziałeś E34 co druga Niebieski znaczek M :oops:
MINI R50 R52 R56 ONE-->COOPER programowa zmiana ECU na Cooper w każdym MINI One
Remap 90--> 120 KM
DIAGNOSTYKA KODOWANIE DOPOSAŻANIE NAGŁOŚNIENIE
BMW MINI NAWIGACJE POLSKIE MENU MAPY 2015 KODY FSC

http://bmw-retrofit.pl/
TEL: 533-734-913
Olo

mainecoon6 pisze: Sory ale ja mam inne zdanie.To jest niemiecki minimalizm.Jak by wyglądało na klapie w BMW 7 np.napis LONG facepalm,lub inna głupia nazwa.
A tak wiemy że e65 standartowe nadwozie,e66 to długa buda,a e67 pancerna.
Albo głupi wpis przy BMW 3 np "kompact,coupe,cabrio.
Bmw 5 KOMBI to już obciach facepalm .
Jest teraz taka moda na nie obnoszenie się nawet z pojemnością silnika.
Nazwa modelu to teraz opcja.
Dla mnie to jak bardziej na miejscu.
Przypomij sobie pewnie nie raz widziałeś E34 co druga Niebieski znaczek M :oops:
A co dzisiaj nie pisza na klapach 750, 740d albo 750 Li lub 760Li. Oczywiscie ze daja chyba ze sobie nie zyczysz:

http://www.d2autosport.com/wheels/D2FOR ... 21vs1e.jpg

Audi tez klei i merc na klapach ze Long nawet w Audi A6.

Co do kombi to w BMW nazywa sie to Tour i jest stosowane do dzis dzien w nazewnictwie tak samo jak Audi Avant.

Co do znaczka M to tylko znaczek i o niczym nie swiadczy. Mozesz miec pakiet M Performance czyli powiedzmy 520d nowa zrobiona stylistycznie na M albo poprostu M Powera. I sa to 2 rozne rzeczy wczesniej ludzie przekladali kierownice galke biegow i pakiet zderzakow i kleili sobie M bo Bawara nie miala czegos takiego. Z uwagi na duze zainteresowanie zrobili sobie dodatkowo, ze mozna doposozac auto w bajery z Bmki w zasadzie oprocz motoru w Serwisie wsadza wszystko co w Mce jest.

I tak idac kupic auto mowisz nie ze chcesz F10 a 5 w tour albo GT a nie F07 :)

Dobra kazdy ma inny punkt widzenia zostawiam temat do zamkniecia nie ma co robic syfu za przeproszeniem :)
Olo

Ale z tymi znaczkami M to jest tak samo jak np Mini One wyjezdza jako Cooper S albo JCW bo ludzie rozne rzeczy zakladaja na samochody i beda zakladac.

Ja zas ide w inna strone nie mam nigdzie znaczaka S na aucie bo nie potrzebuje miec zadnego a z cooperem S niedlugo nic nie bedzie mialo wspolnego tak naprawde bo wszystko bedzie wymieniane na mocniejsze albo od JCW wiec jak widac co kraj to obyczaj

Peace V :D
MPE

Post autor: MPE »

35-40tys powinno byc na tip top.
ODPOWIEDZ