No wpadam czasami i gadam sobie z 2cv albo trabantem bo innych miniaków nie widzę. Ponieważ spotkania cotygodniowe na PKN mogą byc trudne do zrealizowania to jak moge zaproponowaćto proponuje żebyśmy sie spotykali np w pierwszy czwartek każdego miesiąca. Wtedy kazdy długo naprzód bedzie mogł sobie zarezerwować ten dzień i spadnie prawdopodbieństwo że ktoś juz sobie cos innego zaplanował.Arti pisze:Dzięki za ujawnienie się Pewnie sprawa nieaktualna albo już się ktoś do Ciebie zgłosił...Mimichooo pisze: Cześć tu Michał z Poznania. Właściciel czerwonego Miniaka z przyczepką zrobioną z innego Miniaka
Wpadnij czasem na PKN! Bo to chyba jedyne miejsce gdzie Miniacy mogą się spotkać
Wielkopolska - spotkania.
Moderator: flapjck1
Re: Wielkopolska - spotkania.
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
No to pierwszy czwartek przed nami
No ja 2CV widuje często. Może godziny mamy niezsynchronizowane Ja jestem tak od 20:00 jakąś dobrą godzinkę.
Jakby co w ten czwartek jak nie będzie lało to będę!
No ja 2CV widuje często. Może godziny mamy niezsynchronizowane Ja jestem tak od 20:00 jakąś dobrą godzinkę.
Pozdrawiam,
Arti
Arti
OK będę jak nie bedzie lało . Ja najcżęsciej jestem 20:15 - 21:30 , wieć to nie godziny tylko dni nie udało nam się zsynchronizować. Spróbuje jeszcze troche "wiary" od starych miniaków namówic na ten czwartek ( jak nie bedzie lało). Kiedyś regularnie , (chyba przez 7 lat) spotykalismy sie na Malcie przy stacji kolejki ale .... umarło smiercia naturalną. Myśle ze czas wrócić do tradycji. Zobaczymy co z tego wyjdzieArti pisze:No to pierwszy czwartek przed nami
Do zobaczniaArti pisze:Ok! Zatem do zobaczenia!
Wpadne tez pogadac jak sie juz zbieramy, wezme Cynke, miniaka nie ma juz ale towarzystko pewnie chetnie:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
kto nie ma miniaka? cynka? to gad jeden, a dzwonil dizs do mnie i sie nie chwalil...
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
No to jak juz Michal wywolal stare spotkania przy kolejce na Malcie, to moze i mnie sie uda podjechac w ten czwartek. Ktos podrzuci gdzie dokladnie na Malcie zjezdza sie PKN?
1957 Oldsmobile 98 (project)
1970 Dodge Challenger T/A
1999 Mini40
v^v /|/|||\|| /\|]|]|[''|''|[]|\| v^v
1999 Mini40
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
filip! ty zyjesz!
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
parking pod termami - tak slyszalem jeszcze nie bylem:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Potwierdzam Parking przed termami. Auta już widać z ul Warszawskiej, wiec chyba trudno przeoczyćWódz pisze:parking pod termami - tak slyszalem jeszcze nie bylem:)
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Dzieki chlopaki za info, pojawie sie z malym poslizgiem, bo o 20.00 jest impreza 40-lecia Malego Fiala na mecie toru i musze sie tam pojawić, czesciowo sluzbowo, ale jednak.
@flap: no wiedzialem, ze sie ktos w tej sprawie odezwie I od razu mowie, ze ten Filip z Wladyslawowa z siga Flapa, to nie ja!
@flap: no wiedzialem, ze sie ktos w tej sprawie odezwie I od razu mowie, ze ten Filip z Wladyslawowa z siga Flapa, to nie ja!
1957 Oldsmobile 98 (project)
1999 Mini40
1999 Mini40
Witam
dzisiaj namówiłem żone na wyjazd - z pewną dozą powątpiewania to uczyniłem.
okazało się jednak to dobrym pomysłem, była zachwycona
Pozdrawiam miniacze i ich właścicieli
ps. Arti
musiało Ci się spieszyć że punktualnie o 9-tej odjechałeś, nie zdążyłem
nawet podejść i dłoni uścisnąć
dzisiaj namówiłem żone na wyjazd - z pewną dozą powątpiewania to uczyniłem.
okazało się jednak to dobrym pomysłem, była zachwycona
Pozdrawiam miniacze i ich właścicieli
ps. Arti
musiało Ci się spieszyć że punktualnie o 9-tej odjechałeś, nie zdążyłem
nawet podejść i dłoni uścisnąć
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
@All, których miałem okazję wczoraj poznać Dzięki za tak liczne przybycie! Od razu raźniej na duszy jest jak się wie, że w pobliżu też kilka skarbonek jeździ
@Crisu Ano musiałem. Miałem dzieciaki na pokładzie (nie swoje ), które o tej porze dawno już miały spać A wypad na PKN był takim prezentem na dzień dziecka dla nich.
Ale na pewno będzie jeszcze okazja. Jak nie leje to staram się być co tydzień!
Do zobaczenia!
@Crisu Ano musiałem. Miałem dzieciaki na pokładzie (nie swoje ), które o tej porze dawno już miały spać A wypad na PKN był takim prezentem na dzień dziecka dla nich.
Ale na pewno będzie jeszcze okazja. Jak nie leje to staram się być co tydzień!
Do zobaczenia!
Pozdrawiam,
Arti
Arti
[quote="Arti"]@All, których miałem okazję wczoraj poznać Dzięki za tak liczne przybycie! Od razu raźniej na duszy jest jak się wie, że w pobliżu też kilka skarbonek jeździ
Hej. Fajnie że sie spotkanie odbyło i pare miniaków przybyło.
Zgodnie z wcześniejszą propozycją nastepne spotkanie w pierwszy czwarek nastepnego miesiąca czyli 4.07.13. Zapraszam obecnych i byłych właścicieli miniaków oraz tych którzy dopiero planują zakup miniaka. Licze że na następnym spotakaniu bedzie nas 2 razy tyle.
(Myślę, iż w przypadku spotkań cotygodowych, frekwencja będzie spadać i wszystko sie rozmyje w czasie) Proponuje żeby co któres spotkanie np co drugie odbywało się z rodzinami i dzieciakami ( żeby były równe szanse ) Wtedy umówimy sie np 15 - 30 minut wcześniej żeby zdązyć sie nagadać zanim trzeba bedzie wracac do domu kłaść dzieciaki spać
Hej. Fajnie że sie spotkanie odbyło i pare miniaków przybyło.
Zgodnie z wcześniejszą propozycją nastepne spotkanie w pierwszy czwarek nastepnego miesiąca czyli 4.07.13. Zapraszam obecnych i byłych właścicieli miniaków oraz tych którzy dopiero planują zakup miniaka. Licze że na następnym spotakaniu bedzie nas 2 razy tyle.
(Myślę, iż w przypadku spotkań cotygodowych, frekwencja będzie spadać i wszystko sie rozmyje w czasie) Proponuje żeby co któres spotkanie np co drugie odbywało się z rodzinami i dzieciakami ( żeby były równe szanse ) Wtedy umówimy sie np 15 - 30 minut wcześniej żeby zdązyć sie nagadać zanim trzeba bedzie wracac do domu kłaść dzieciaki spać