p.s. Humin jesteś szefową przypadkiem?

Natalia i Przemek
Moderator: flapjck1
nie jestem "szefową" co to za podejrzenia !Orzemek pisze: p.s. Humin jesteś szefową przypadkiem?![]()
zabrzmiało delikatnie mówiąc górnolotniekamal1 pisze:Zapewniam,że nie chodzi mi o zaspokojenie satysfakcji.Próbuję jedynie zadbać o dobry wizerunek miniaka.A tak nawiasem kiedy Kol. Jagoda została szefową to wielu z Was zapewne
o Miniaku jeszcze nie myślało.
Zauważ że teraz to są inne czasy, inni ludzie i pozwól że sami sobie szefów wybierzemy gdy będziemy mieli ochotę. A kamal1 powinien zacząć się udzielać dopiero wtedy kiedy na zlot przyjedzie miniakiem a nie hondą.kamal1 pisze:Zapewniam,że nie chodzi mi o zaspokojenie satysfakcji.Próbuję jedynie zadbać o dobry wizerunek miniaka.A tak nawiasem kiedy Kol. Jagoda została szefową to wielu z Was zapewne
o Miniaku jeszcze nie myślało.
eeee Łukasz bez nerwów, spokojnie - bez sensu zaogniasz atmosferęrambo_3m pisze: Zauważ że teraz to są inne czasy, inni ludzie i pozwól że sami sobie szefów wybierzemy gdy będziemy mieli ochotę. A kamal1 powinien zacząć się udzielać dopiero wtedy kiedy na zlot przyjedzie miniakiem a nie hondą.
he, he ja to się boję lodówki otworzyćBeny pisze:ale macie jazdę .... jakieś ciśnienie przedwyborcze czy co? .... my w krakowie to już się po domach spotykamy ... normalnie człwoiek się boi że mu mini do drzwi zapuka hahaha![]()
![]()
![]()
a tak poważnie to: zdzwaniamy się jak mamy ochotę albo piszemy na forum jak mamy ochote ... z mojego doświdczenia sztywne ustalenia co do terminu nie mają sensu
No teraz Przemek dałeś wszystkim do myślenia....Orzemek pisze:No my już spaliśmy ze sobą i koło siebie nawet.......