Spotkanie w Gdańsku
Moderator: flapjck1
Re: Spotkanie w Gdańsku
Super, ze będzie spotkanie. Szkoda, że w niedziele nie będzie mnie w trójmieście. Z drugiej strony i tak jeszcze nie sprawiłem sobie auta. No ale przyznam ,ze jest szansa, że na nastepne spotkanie zjawię się już zmotoryzowany
Przy okazji do rambo: tydzień temu widziałem Twoje maleństwo przy Tesco na Karwinach, wciąż wygląda świetnie
Przy okazji do rambo: tydzień temu widziałem Twoje maleństwo przy Tesco na Karwinach, wciąż wygląda świetnie
- rambo_3m
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
- Kontakt:
surmik pisze:Super, ze będzie spotkanie. Szkoda, że w niedziele nie będzie mnie w trójmieście. Z drugiej strony i tak jeszcze nie sprawiłem sobie auta. No ale przyznam ,ze jest szansa, że na nastepne spotkanie zjawię się już zmotoryzowany
Zgadza się - to ja - a maleństwo jak maleństwo - raczej mało jest używane więc się nie zmienia
P.S. Czekamy na kolejne mini w Gdyni
Wróciłem po x latach nieobecności
A mogę być trochę złośliwy? Proszę
Widziałem Łukaszu jak Twoje maleństwo świetnie wygląda, zresztą sam mi to pokazałeś. Ale nie gniewaj się Z naszej grupki spotykających się to jednak Ty zrobiłeś najlepszy miniakowy deal. Widać masz nosa do interesów. Może zostaniesz jakimś prezesem?
Widziałem Łukaszu jak Twoje maleństwo świetnie wygląda, zresztą sam mi to pokazałeś. Ale nie gniewaj się Z naszej grupki spotykających się to jednak Ty zrobiłeś najlepszy miniakowy deal. Widać masz nosa do interesów. Może zostaniesz jakimś prezesem?
- rambo_3m
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
- Kontakt:
No już myślałem że nigdy nie zaproponujesz
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Orzemek pisze:A mogę być trochę złośliwy? Proszę
Zapraszamy do KLUBU w przyszłym roku wybory
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Może faktycznie wstąpimy do klubu i zrobimy furorę? Bo gdzie jak gdzie, ale w Trójmieście można znaleźć najlepszych prezesów i skarbników w całej Polsce. Ja tam jednak wolę być najbardziej szarym szaraczkiem z szarych klubowiczów
Coś Ponick się nie udziela na forum...
I Dejwid może chciałby wpaść, podobno coś dla mnie ma
Coś Ponick się nie udziela na forum...
I Dejwid może chciałby wpaść, podobno coś dla mnie ma
wpadne napewno ale nie tym razem bo miniak jeszcze w trakcie remontu, a z tymi "złośliwościami" to troche chłopaki przesadzacie bo nikomunapewno o hierarchie nie chodziło więc proponuję zluzujcie trochę bo nikomu na dobre takie docinki nie wyjdą
- rambo_3m
- Klubowicz
- Kontakt:
Dejwid pisze:wpadne napewno ale nie tym razem bo miniak jeszcze w trakcie remontu, a z tymi "złośliwościami" to troche chłopaki przesadzacie bo nikomunapewno o hierarchie nie chodziło więc proponuję zluzujcie trochę bo nikomu na dobre takie docinki nie wyjdą
Spoko spoko - po prostu sobie żartujemy.
Zdaje się, że czas kontynuować nową świecką tradycję i czas się spotkać wreszcie w tym roku. Zatem, pada pierwsza propozycja na "sztywno".
Spotykamy się w niedzielę 3.02.2008 na parkingu przy molo (standardowo), ewentualnie wchodzi w rachubę również sobota (można by wyskoczyć na jakąś kawkę, drinka czy inną wódkę). Wiem, że na forum nie udziela się zbyt wielu użytkowników Mini z Trójmiasta, ale błagam powiadomcie kogo trzeba.
Łukasz, Humin Wy wiecie, że trzeba jeszcze Ponicka załatwić, kolesia od Coopera '99 i Jagodę:) W razie czego mamy telefony prawda?
p.s. trabanciarze strasznie są napaleni na spotkanie z nami, jeden ludek nawet się ze mną kontaktował.
Do zobaczenia!
Spotykamy się w niedzielę 3.02.2008 na parkingu przy molo (standardowo), ewentualnie wchodzi w rachubę również sobota (można by wyskoczyć na jakąś kawkę, drinka czy inną wódkę). Wiem, że na forum nie udziela się zbyt wielu użytkowników Mini z Trójmiasta, ale błagam powiadomcie kogo trzeba.
Łukasz, Humin Wy wiecie, że trzeba jeszcze Ponicka załatwić, kolesia od Coopera '99 i Jagodę:) W razie czego mamy telefony prawda?
p.s. trabanciarze strasznie są napaleni na spotkanie z nami, jeden ludek nawet się ze mną kontaktował.
Do zobaczenia!
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Znow się zbieracie, a mnie zjazd na uczelni wymyslili
Jesli to będzie tradycyjny co pierwszo niedzielny w miesiącu spot to dopiero na marzec sie pisze!! 1 wracam z obozu wiec na urodziny swoje sie melduje przy molo w brzeźnie/na zaspie! a tak to miłego jeszcze zimowego spotkania!
Jesli to będzie tradycyjny co pierwszo niedzielny w miesiącu spot to dopiero na marzec sie pisze!! 1 wracam z obozu wiec na urodziny swoje sie melduje przy molo w brzeźnie/na zaspie! a tak to miłego jeszcze zimowego spotkania!
nikt nie mówił że będzie łatwo
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
hmmmmmmmmmmmm....
właśnie miałem pisać propozycje i mnie orzem wyprzedziłeś
jestem za niedzielą godzina powiedzmy 12-13 parking zaspa
może chłopaki z Tczewa też by przyjechali? Dejwid, Mayon?
do ponicka wyślę oddzielne zaproszenie
kto by się jeszcze pisał?
właśnie miałem pisać propozycje i mnie orzem wyprzedziłeś
jestem za niedzielą godzina powiedzmy 12-13 parking zaspa
może chłopaki z Tczewa też by przyjechali? Dejwid, Mayon?
do ponicka wyślę oddzielne zaproszenie
kto by się jeszcze pisał?
- rambo_3m
- Klubowicz
- Kontakt:
Wybaczcie W sobotę idę do przyjaciela na wesele i chyba nie będę w stanie nigdzie się ruszyć następnego dnia. Strasznie mi przykro
Łukasz wstydź się Mimo wszystko wypadałoby się spotkać, choć szkoda, że Was nie będzie. Powiadom Łukaszu zatem kogo trzeba o spotkaniu, a ja napiszę jeszcze do trabanciarzy.
W ogóle jesteście za jeśli idzie o wspólne spotkanie z Trabantami?
W ogóle jesteście za jeśli idzie o wspólne spotkanie z Trabantami?
witam ja mogłbym sie zjawić jeśli nic nie przeszkodzi ale niestety jeszcze nie miniakiem bo mini w trakcie remontu ale mysle że do wakacji go zbuduje
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
elo
rozmawiałem z Jagodą - (nie)stety jest w Zakopcu a potem odwiedza Wrocław
obiecała powiadomić kogo się da
Ponick poinformowany, zanotował w kalendarzu - miejmy nadzieje że nie zgubi kalendarza
a Trabanty?? jaaasne że mile widziane ! nawet wskazane by sie pojawiły będzie weselej
Mayon wpadaj nic sie nie czaj ! toć tu chodzi o spotkanie mini wariatów a nie samochodów..khhh znaczy mini jak najbardziej mile widziane ale bez tez być może
rozmawiałem z Jagodą - (nie)stety jest w Zakopcu a potem odwiedza Wrocław
obiecała powiadomić kogo się da
Ponick poinformowany, zanotował w kalendarzu - miejmy nadzieje że nie zgubi kalendarza
a Trabanty?? jaaasne że mile widziane ! nawet wskazane by sie pojawiły będzie weselej
Mayon wpadaj nic sie nie czaj ! toć tu chodzi o spotkanie mini wariatów a nie samochodów..khhh znaczy mini jak najbardziej mile widziane ale bez tez być może