radio w mini - ogolnie
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Re: radio w mini - ogolnie
Nie w standardowym radiu.
Jedyne wyjście to np. http://www.autowizja.pl/page.php?73 albo inne, podobne interfejsy.
Jedyne wyjście to np. http://www.autowizja.pl/page.php?73 albo inne, podobne interfejsy.
Troszke lipa ;P Zobaczysz czy masz ten kabelek, bylbym bardzo wdziecznypididi pisze:Nie w standardowym radiu.

Hej. Za niedługo chce kupić sobie S-ke i mam parę pytań. Czy w każdym modelu S-ki jest system HK? Czy była to opcja za dopłatą? Kolejną rzeczą jaka mnie interesuje jest to zmiana kierownicy. Czy kupując auto z 2002-2003 roku które ma tą brzydką kierownice mogę zmienić ją na tą która jest w wersjach po liftingowych?
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
HK to jest opcja niezależna od modelu (cooper, s), kierownice można przełożyć bez problemu
Przy wymianie kierownicy musisz pamiętać o zmianie poduszki...
Czyli muszę dokładnie oglądać zdjęcia i szukać napisu ,,Harman Kardon''.
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
jeszcze w temacie kierownicy - robił ktoś przekładkę? interesuje mnie ile kosztuje podpięcie multifunkcyjnej kierownicy pod radio (koszt programowania + okablowania, bez kierownicy i airbaga), czy da się to zrobić w jakis salonach car-audio czy tylko ASO? (którego w łodzi nie ma)
da sie zrobic u kogos kto ogarnia bmw,z tego co kojarze sa tam mocni w elektronice bmw!
Radio blaupunkt - włącznik
Czy ktoś z forumowiczów orientuje się gdzie mogę kupić w necie włącznik do radia/CD Blaupunkt? (cooper z 2002 r, R50). Kupiłam z zepsutym i teraz prawie kaleczę się jak chcę włączyć radyjko 

- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
dobra, miarka sie przebrala. nie moge sluchac muzyki z cd nawet oryginalnych, bo na najmniejszej dziurze przerywa.
jak zrobic, aby do seryjnego radia wpiac odtwarzacz mp3? da sie to jakos ogarnac prosto?
mam to radio poliftowe, rozbieralem je juz kiedys i czyscilem wacikiem, bylo lepiej ale znowu jest chała, nie chce mi sie drugi raz grzebać
jak zrobic, aby do seryjnego radia wpiac odtwarzacz mp3? da sie to jakos ogarnac prosto?
mam to radio poliftowe, rozbieralem je juz kiedys i czyscilem wacikiem, bylo lepiej ale znowu jest chała, nie chce mi sie drugi raz grzebać
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
ale to chyba norma, ja już też przestałem słuchać oryginalnych płyt bo na polskich drogach w czytniku bez buforu nie da rady - zamiast tego zgrywam je sobie na jedną płytę w mp3 i problem znika, skoro masz radio poliftowe w czym problem?
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
w tym ze mp3 tez mi skacze, moze mniej ale tez skacze. hehe nie po to kupuje oryginaly zeby potem ripowac, no ale teraz juz mam to w dupie i przerzuce sie na mp3 playera bo wkurzylem sie dzisiaj jak nie moglem z radoscia do konca posluchac WARP 1.9... miarka sie przebrala !!
wole juz kupic jakis chinski mp3 player i napierac 4gb muzyki z niego niz wsadzic jakies wiejskie radio balupunkt czy cos innego z wiejskimi multimediami. AGRESJA
wole juz kupic jakis chinski mp3 player i napierac 4gb muzyki z niego niz wsadzic jakies wiejskie radio balupunkt czy cos innego z wiejskimi multimediami. AGRESJA
Mam rozwiązanie na kłopoty - http://www.allegro.pl/item1066765959_tr ... 62_hq.html
ładne, małe, zgrabne, bez kabli i co najważniejsze super działa
wkładasz to do gniazda zapalniczki
ładne, małe, zgrabne, bez kabli i co najważniejsze super działa

- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Tylko taki transmiter ucina sporą część pasma.
Ja bym kupił kabel aux w ASO, i jechał z ajpoda
Ja bym kupił kabel aux w ASO, i jechał z ajpoda