Centralna Polska - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Centralna Polska - spotkania
a wiec wrzucam mapkę dojazdu na miejscówkę jutrzejszego spotkania
krótkie objaśnienie już w Nieporęcie za wiaduktem kolejowym będzie rondo na którym jedziemy prosto i po lewej stronie jest 50 m za rondem jest parking na którym będzie początek spotu
W razie wątpliwości maps google i wpisujemy Nieporęt
http://maps.google.pl/
aaaa godzina 20 tak standardowo
pozdrawiam
krótkie objaśnienie już w Nieporęcie za wiaduktem kolejowym będzie rondo na którym jedziemy prosto i po lewej stronie jest 50 m za rondem jest parking na którym będzie początek spotu
W razie wątpliwości maps google i wpisujemy Nieporęt
http://maps.google.pl/
aaaa godzina 20 tak standardowo
pozdrawiam
ress pisze:tak sobie mysle, ze patrzac na zegarek - sroda 22:20 to raczej jak nie jest teraz nic umowione, to tak z dnia na dzien moze byc ciezko... moze wybierzmy jakis termin w przyszlym tygodniu - moze sroda tym razem?? tak zeby kazdy mogl sobie ustawic plany zawodowe czy prywatne z odpowiednim wyprzedzeniem...
ja jestem jak najbardziej za zegrzem... moze zbiorka o 19 pod wola parkiem i wio?? (bo miejsce pozostawiam do wyboru Krzysi)...
Krzysia - gdzie fotki o ktore prosilem na PW ??
prosimy nie marudzić
osoba nowym numer koma puszczam na PW
e no nie marudze... tylko fotki high quality chcialem, jak masz to wysylaj na maila )
A co do jutra to niestety nie wiem czy dam rade postaram sie, ale nie obiecuje...
A co do jutra to niestety nie wiem czy dam rade postaram sie, ale nie obiecuje...
ress pisze:e no nie marudze... tylko fotki high quality chcialem, jak masz to wysylaj na maila )
niestety nie mam fotek
maruda
dzieki za tel kontaktowy. Jakby ktos widzial zielona xsare, to niech trabi
ostatecznie spotykamy się przed wola parkiem i jedziemy do Nieporętu, czy bezpośrednio w Nieporęcie?
bezpośrednio
bo będzie jeszcze jasno i będzie można śliczne fotki porobić.
bo będzie jeszcze jasno i będzie można śliczne fotki porobić.
Rafi, a można by się podłączyć na przelot do Nieporętu?
nie chcę się jako "nowy" zgubić, jadąc na pierwszy mój spot
pozdr
pozdr
eisbar pisze:Rafi, a można by się podłączyć na przelot do Nieporętu?
pozdr
spoko ja będę jechał z SGGW bo muszę tam być na 19 wiec kolo 19 30 można się ze mną spotkać gdzieś na Wisłostradzie lub w okolicach zaproponuj miejsce gdzie ci pasuje
ja będę jechał od Placu Wilsona,
więc koło zjazdu do Centrum Olimpijskiego mogę czekać, a poźniej wskoczymy na Wisłostradę, o 19:30 mogę tam czekać na Ciebie
więc koło zjazdu do Centrum Olimpijskiego mogę czekać, a poźniej wskoczymy na Wisłostradę, o 19:30 mogę tam czekać na Ciebie
jakiś namiar na pw będzie łatwiej albo wyślij mi sms z numerem