O czym rozmawia się na innych forach?
Moderator: flapjck1
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: O czym rozmawia się na innych forach?
prawdopodobnie te na polskim rynku to angliki z przekładką i przespawany VIN... bo niektórych tych przystanków się nie zmieni w samochody
własnie to jest tak jak Alex mówił, nie opłaca sie klepac takiego złoma, w 90 % są albo składane z kilku ćwiartek albo inna buda i po krzyku, mam znajomego który jest magikiem jesli chodzi o blacharstwo, ma cały plac zawalony autami od handlarzy potrafi naprawde zrobić cuda widziałem na własne oczy jak handlarze przyworza mu ćwiartki aut i to jest składane. koleś daje sobie czas, wyciaga bude na ramie i szpary są jak w nowym aucie, robi naprawde bardzo dokładnie więc aż strach jest cos kupić dziś na giełdzie albo z ogłoszenia. byłem niedawno z kuzynem ogladać Toyote corolle z 2004 roku, facet mówił, że jest pierwszym włascicielem, tzn no 2 bo go od firmy odkupił ale jeździł nim od nowego zaczął już coś mącic, potem zapytałem standardowo czy bity... co usłyszałem ? .. oczywiście , ze nie po dłuższych rozmowach jak pokazałem mu zacieki na przedniej masce zderzaku i 2 błotnikach przednich i jednym tylnim, koleś poszedł do domu i powiedział że jak obejzymy to mamy dac znać on przyjdzie nie wiem co za rzeźnik go malował że same"batmany" porobił, auto kręcone było bo wedlug "ksiązki serwisowej" teoretycznie przez 5 lat było nie używane taki miało mały przebieg więc kupno auta nie jest taką prosą sprawą dziś
znajomy znajomego kupil audi od handlarza samochod stan ideal ksiazka serwisowa w srodku pachnie nowoscia, byl bardzo zadwolony z nabytku to tez poswiecil troche czasu dokumentacji ktora do niego dostal. Samochod ze szwajcari wlasciciel byl i telefon tez byl a poniewaz dobrze mowil po niemiecku stwierdzil ze zadzoni do poprzedniego wlasciciela spyta co i jak i podziekuje za fajny samochod.......tak tez zrobil.
Wlasciciel odebral telefon ten tlumaczy ze kupil jego samochod i ze bardzo jest zadowolony a wlasciciel na to ze to nie mozliwe bo jego samochod spadl ze skarpy i poszedl do kasacji ...........
Wlasciciel odebral telefon ten tlumaczy ze kupil jego samochod i ze bardzo jest zadowolony a wlasciciel na to ze to nie mozliwe bo jego samochod spadl ze skarpy i poszedl do kasacji ...........
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
nismo pisze:znajomy znajomego kupil audi od handlarza samochod stan ideal ksiazka serwisowa w srodku pachnie nowoscia, byl bardzo zadwolony z nabytku to tez poswiecil troche czasu dokumentacji ktora do niego dostal. Samochod ze szwajcari wlasciciel byl i telefon tez byl a poniewaz dobrze mowil po niemiecku stwierdzil ze zadzoni do poprzedniego wlasciciela spyta co i jak i podziekuje za fajny samochod.......tak tez zrobil.
w takiej sytuacji nie wiadomo co robic... isc na policje i miec problemy, ale byc moze pozbyc sie gnoja, ktory sprzedaje samochody na przebitych numerach, czy tez siedziec cicho i cieszyc sie, ze mamy jumane auto
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Nie śmieszne ale nie wiedziałem gdzie to wrzucić
http://www.ebay.co.uk/itm/race-miglia-r ... 0798720429
Może ktoś się skusi? Do nowego sezonu APMC niedaleko
http://www.ebay.co.uk/itm/race-miglia-r ... 0798720429
Może ktoś się skusi? Do nowego sezonu APMC niedaleko
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
przeklejka z:
http://roxyishere.files.wordpress.com/2 ... l.png?w=45
http://roxyishere.files.wordpress.com/2 ... l.png?w=45
- Załączniki
-
- m-o-o-d-8e8exc8j5-221366-400-533.jpg (82.21 KiB) Przejrzano 2425 razy
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
http://digilander.libero.it/guido_1953/ ... -girls.htm
ostatnia fotka, ale po drodze oczywiście równie ciekawe rzeczy ;]
ostatnia fotka, ale po drodze oczywiście równie ciekawe rzeczy ;]
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
z tematu "za jedyne 2tys, moze stac u Ciebie w pokoju"
- Załączniki
-
- image002kex.jpg (355.83 KiB) Przejrzano 2349 razy
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
zima sie kończy
Michał Pyyy
3x CLUBMAN
3x CLUBMAN
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
przed i po audycie
- Załączniki
-
- c.jpg (40.65 KiB) Przejrzano 1803 razy
-
- b.jpg (52.39 KiB) Przejrzano 1803 razy
-
- a.jpg (43.23 KiB) Przejrzano 1803 razy