Nowy Klubowicz :)

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Nowy Klubowicz :)

Post autor: Karoli i Adi »

Cz!

Jak wiecie, widzieliście na własne oczy - już na IMM i Czerwcowym moja Żonka biegała z wielkim brzuszkiem..
No i w efekcie tego w dniu 1 sierpnia 2012 o godz. 5:05 zostaliśmy rodzicami :)
Igor mierzył 55 cm i ważył 3.750 gram, teraz rośnie, rośnie i czeka aż do Classic'a przyspawam zaczepy do IsoFix'a co by montować jego fotelik :)

/
Z tego właśnie powodu praktycznie nie byłem na forum, nie mogliśmy tez się pojawić na Zlocie Pomorskim - za co już przepraszaliśmy organizatorów - ale w dniach imprezy nasz Syn był na świecie dopiero 5 tygodni, nowa wystraszona jeszcze Mama słusznie zauważyła "troszkę za mały na podróżowanie nawet w New MINI.. to taki kawał drogi.." no to zostałem w domu… oczywiście z Synem żałujemy :)

Poza tym Ci, co już mają małe szczęścia w swoim domu wiedzą, że pierwsze tygodnie po narodzinach pierwszego dziecka są niezwykle - ale też nerwowe, stresujące, bardzo angażujące, strachliwe wręcz ..i nie ma się czasu dosłownie na nic po za maleństwem.
/

Pozdro..
Adi i Igor
Załączniki
1,5 miesiąca na świecie.JPG
1,5 miesiąca na świecie.JPG (61.37 KiB) Przejrzano 1939 razy
2,5 tygodnia na świecie.JPG
2,5 tygodnia na świecie.JPG (122.48 KiB) Przejrzano 1938 razy
6 godz na świecei.JPG
6 godz na świecei.JPG (48.7 KiB) Przejrzano 1938 razy
Mini Morris British Open Classic - S7 MINI
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Re: Nowy Klubowicz :)

Post autor: Yazek »

Gratulacje raz jeszcze:)!
Z takimi rodzicami i w takich ciuchach od razu wiadomo, że wyrośnie z niego Mini-Maniak:)
Nieobecność jest zrozumiała i pewnie będzie wybaczona:)

Pozdrowienia dla całej Trójki:)
KiJ
Yazek
Awatar użytkownika
Killer1629
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Killer1629 »

Gratuluje syna! I witam nowego klubowicza :)
... a składkę zapłacił czy ojciec mu "załatwił" członkostwo :)
Pozdrawiam
Killer1629
Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Karoli i Adi »

No "klubowicz" tylko z nazwy..
Nasz obecny Statut Stowarzyszenie nie pozwala na członkostwo osobom nieletnim / może i słusznie / zatem jeszcze wiele Zlotów zaliczy zanim w koszulkę Klubową wskoczy :)

Dziękujemy
Mama i Tata
Ostatnio zmieniony 04 paź 2012, 10:27 przez Karoli i Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini Morris British Open Classic - S7 MINI
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
KRASIU666

Post autor: KRASIU666 »

Witam wszystkich i pozdrawiam. Na wstępie informuje, że moje pierwsze Mini zakupie dopiero w najbliższą niedziele jeżeli przejdzie drugie oględziny bo pierwsze były dziś. Mini tak na oko git, ale w niedziele test z mechaniki i jazdy. Mam wiele pytań dotyczących wyposażenia i wyglądu tego egzemplarza. Mini 988cm3 rok produkcji 1986. Wydech pośrodku, zegary pośrodku, grill chromowany. Pozdrawiam i czekam na porady.
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: g00dMan »

KRASIU666 pisze:Witam wszystkich i pozdrawiam. Na wstępie informuje, że moje pierwsze Mini zakupie dopiero w najbliższą niedziele jeżeli przejdzie drugie oględziny bo pierwsze były dziś. Mini tak na oko git, ale w niedziele test z mechaniki i jazdy. Mam wiele pytań dotyczących wyposażenia i wyglądu tego egzemplarza. Mini 988cm3 rok produkcji 1986. Wydech pośrodku, zegary pośrodku, grill chromowany. Pozdrawiam i czekam na porady.
Nie pomyliłeś tematów? ;)

Na jakie porady czekasz? Napisz konkretnie co chcesz wiedzieć (ale nie w tym temacie ;) ).
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

Super ten nowy klubowicz :)

tylko to ostatnie zdjecie na pierwszy rzut oka przerazajace (zabawka tkwiaca w glowce)

P.S.
zajebiste śpiochy :D
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
KRASIU666

Post autor: KRASIU666 »

g00dMan pisze:
KRASIU666 pisze:Witam wszystkich i pozdrawiam. Na wstępie informuje, że moje pierwsze Mini zakupie dopiero w najbliższą niedziele jeżeli przejdzie drugie oględziny bo pierwsze były dziś. Mini tak na oko git, ale w niedziele test z mechaniki i jazdy. Mam wiele pytań dotyczących wyposażenia i wyglądu tego egzemplarza. Mini 988cm3 rok produkcji 1986. Wydech pośrodku, zegary pośrodku, grill chromowany. Pozdrawiam i czekam na porady.

Na jakie porady czekasz? Napisz konkretnie co chcesz wiedzieć (ale nie w tym temacie ;) ).
Jestem tu nowy, podpowiedz do którego tematu mam zajrzeć z moimi pytaniami.
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: g00dMan »

KRASIU666 pisze:
g00dMan pisze:

Jestem tu nowy, podpowiedz do którego tematu mam zajrzeć z moimi pytaniami.
Pierwsza sprawa to opcja Szukaj - jeśli nie uda Ci się odszukać tego co potrzebujesz to załóż temat tutaj http://forum.mini.org.pl/viewforum.php?f=1

Oraz obowiązkowo http://www.markfive.republika.pl/
Ostatnio zmieniony 05 sty 2013, 17:45 przez g00dMan, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ