czy zderzaki z R56 beda pasowac do R50?????
czy zderzaki z R56 beda pasowac do R50?????
hello. mam pytanko czy dalo by rade zmienic zderzaki z coopera R50 na te np z MCS R56??? bo cholernie mi sie podoba i nie wiem czy dalo by rade to przelozyc bez zbednych przerobek? i czy listwy plastikowe daly by rade czy tez wszystkie z R56 musial bym miec??? bo zdeczka sie roznia dlugoscia.... glownie chodzi mi o przod za jakis czas moze tyl ale wtedy wydech z Ski musial by wpasc. pozdrawiam i licze na porade:)
Re: czy zderzaki z R56 beda pasowac do R50?????
na to pytanie odpowie jednoznacznie ktoś, kto takie coś już zrobił !
jak tak bardzo chcesz to podjeć do Pleszewa do składowiska części "po przebiegu"
i tam przymierzysz bezpośrednio do samochodu; kupować nie musisz przecież, nawet jak
będzie w miare pasował; za to będziesz wiedział.
auto może wyglądać... jakby to powiedzieć .... niestandardowo.
ale jak dwa zderzaki w kolorze czerwonym walniesz do srebrnej karoserii - będzie zajebiście !
(kolory przykładowe
)
jak tak bardzo chcesz to podjeć do Pleszewa do składowiska części "po przebiegu"
i tam przymierzysz bezpośrednio do samochodu; kupować nie musisz przecież, nawet jak
będzie w miare pasował; za to będziesz wiedział.
auto może wyglądać... jakby to powiedzieć .... niestandardowo.
ale jak dwa zderzaki w kolorze czerwonym walniesz do srebrnej karoserii - będzie zajebiście !
(kolory przykładowe

- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
nie będą pasować, 1wsza i 2ga gen mają inne gabaryty jako auta. był już taki jeden co założył klapę od R50 do R56 i niestety nie chciała się zamknąć 

fakt, ale...
zderzak to nie klapa
w sumie to tak dużo, jak na zderzaki to nie brakuje
dane techniczne - wymiary
zderzak to nie klapa
w sumie to tak dużo, jak na zderzaki to nie brakuje
dane techniczne - wymiary
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Nie pasują...
Można przeszczepić progi z aero kit r56, ale tez nie jest to łatwa sprawa. W Japonii robią kopie zderzaków Aero R56 pasującą do starszych Miniaków, ale kosztują ~2500zł/szt + wysyłka, bez cła.
Można przeszczepić progi z aero kit r56, ale tez nie jest to łatwa sprawa. W Japonii robią kopie zderzaków Aero R56 pasującą do starszych Miniaków, ale kosztują ~2500zł/szt + wysyłka, bez cła.
static
no okej a zderzaki od MCSa R50 do MC tez R50 powinny:)
ogolnie w moim poprzednim poscie mialo byc pytanie czy powinny pasowac???:p ale jakos zjadlem koncowke