antena gps
antena gps
Kto wie gdzie sie znajduje antena gps w R50.Musze ja wymienic ale nie wiem gdzie sie dokladnie znajduje i jak sie do niej dobrac.Moze ktos juz sie z tym bawil to zaoszczedzi mi poszukiwan i ewentualnej demolki auta
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: antena gps
mysle, ze bardzo malo osob ma navi w r50 

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
Brennt, po co te puste posty? bo powyższy nic nie wnosi, ten z tematu o ryglowaniu drzwi również i wiele wcześniejszych (np. Twoje super porady jak sprawdzić stan skrzyni)
antena gps jest w dachu
antena gps jest w dachu
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
odpowiedzialem tylko, dlaczego nikt nie odpisuje na pytanie o antene gps. nie rozumiem w czym problem. jesli chodzi o ryglowanie drzwi, sadzilem ze jest z tym taki sam problem jak z domykaniem szyb z pilota, ale bylem w bledzie
jesli cie to boli, to moge usunac swoje puste posty, tylko prosze o wlaczenie takiej mozliwosci

jesli cie to boli, to moge usunac swoje puste posty, tylko prosze o wlaczenie takiej mozliwosci

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
no offence - mnie nie boli tylko stoję na straży merytoryki forum
- jak ktoś potem będzie przeszukiwał forum i trafi na same posty a'la "nie wiem to się wypowiem" to raczej szczęśliwy nie będzie 

potrzebna antena gps
Antena juz zdemontowana i jak ja otworzylem a z 6 srubek tylko 2 trzymaly rozsypala sie doslownie wypadly z niej czesci.Szajs sie rozszczelnil i szlag ja trafil.Teraz pytanko czy moze ktos ma antene do gps typu pletwa na dachu do sprzedania.Wiem ze pasuje takze od bmw e46