Klucz zabezpieczeń do kół
Klucz zabezpieczeń do kół
Witam, gdzie mogę dokupić nasadkę do klucza zabezpieczeń? Moja się gdzieś zapodziała, a bez tego nie wymienię kół na zimowe. W bagażniku gdzie powinna być, nie ma jej.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Klucz zabezpieczeń do kół
pytanie jaka masz...
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Żebym to pamiętała, kiedyś była bo koła były już zmieniane 2 razy. Ale ją wcięło. Samochód to MINI Cooper S Park Lane 2006. Na dniach ma ponoć spaść śnieg i muszę wymienić kola inaczej będzie klops.
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
W ASO Ci odkręcą bezinwazyjnie i będziesz mogła zamówić nową nasadkę.
W każdym warsztacie też sobie poradzą z takim "zabezpieczeniem", tylko tu już może się skończyć koniecznością wymiany śrub zabezpieczających
W każdym warsztacie też sobie poradzą z takim "zabezpieczeniem", tylko tu już może się skończyć koniecznością wymiany śrub zabezpieczających

static
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
pididi pisze:W ASO Ci odkręcą bezinwazyjnie i będziesz mogła zamówić nową nasadkę.
Byłem w 3 ASO i nie mieli mojej org. nakładki... musiałem dospawać do zabezpieczenia i kupić nowy komplet

R56 239km 342nm
No to nieciekawie się robi... a ile kosztuje tak plus minus nowy komplet? Bo chyba nie mam wyboru za bardzoByłem w 3 ASO i nie mieli mojej org. nakładki... musiałem dospawać do zabezpieczenia i kupić nowy komplet

- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
sama przejsciowka jakies 30 pln, tylko trzeba wiedziec ktora, bo ich kilka typow jest ( o ile mowimy o orginalach )
np http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=36&fg=25
np http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=36&fg=25
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Ale fail. Mnie w Poznaniu raz uratowalibob.dsk pisze:Byłem w 3 ASO i nie mieli mojej org. nakładki... musiałem dospawać do zabezpieczenia i kupić nowy komplet

static
Czy jak podam VIN w ASO to będą wiedzieli, jaki kod tej przejściówki?
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
tego nie wiem, niestety
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Vin nic im nie da bo po tym nie dojda jaka nakladke masz.
Nakladek nie jest kilka a jakies 30 no moze 40 !
Podskocz do ASO i sprawdz moze akurat beda mieli twoj a jak nie to spawareczka i jedziesz
Podskocz do ASO i sprawdz moze akurat beda mieli twoj a jak nie to spawareczka i jedziesz

R56 239km 342nm
No to z moim szczęściem to będzie spawareczka, bo założę się że będą mieć nakładki ale nie moją.Vin nic im nie da bo po tym nie dojda jaka nakladke masz.
Podskocz do ASO i sprawdz moze akurat beda mieli twoj a jak nie to spawareczka i jedziesz![]()
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Przynajmniej już wiem co mniej więcej robić. Dam znać jak się sprawa skończyła.
po co ci ta złodziejka,, to dobre dla złodzieja ale dla mechanika czy tam ciebie , to beznadzieja.
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
Żeby odkręcić koła?kasia12 pisze:po co ci ta złodziejka,, to dobre dla złodzieja ale dla mechanika czy tam ciebie , to beznadzieja.

Szymon
- t_scarf
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
To ja może uprzedzę pytanie koleżanki:
A po co niby?

A po co niby?