Witam.
Posiadam Mini Cooper S 2002r ale bez komp. pokład.
I tu rodzi się moje pytanie do ekspertów:
Czy jest możliwa przeróbka aby podłączyć komp. który bedzie wyświetlał:spalanie...etc.??
Czekam na cenne info:)
Pozdrawiam
komputer????
komputer????
Ostatnio zmieniony 06 lis 2012, 12:24 przez oligator04, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: komputer????
nie wiem czy to jest wykonalne. temat chyba juz byl. jak nie masz przycisku przy manetce to pewnie musialbys wymienic manetki + zmienic soft, nie wiem czy to warte zachodu ;p. generalnie mozesz wyswietlac spalanie etc. stosujac obejscia z tego tematu http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=9892
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
działa Ci to "obejście"? bo dziś sprawdzałem i u mnie ta metoda nie działa, wyświetla same zera (nie mam komputera)...
witam
mam pytanie czy jest mozliwosc ustawienia w komputerze zeby pokazywal spalanie paliwa na bieząco teraz pokazuje srednie spalnie rok miniacza 2003
mam pytanie czy jest mozliwosc ustawienia w komputerze zeby pokazywal spalanie paliwa na bieząco teraz pokazuje srednie spalnie rok miniacza 2003