Siedmiu Wspaniałych

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Hadzi

Siedmiu Wspaniałych

Post autor: Hadzi »

Mam do Was ogromną prośbę.
Biorę udział w konkursie Forda na FB.
To jest pierwszy etap, jeśli z mojego Klubu będę miał najwiecej głosów to jade do Poznania walczyc o 20.000 zł za pierwsze miejsce, za drugie 15.000 a za trzecie 10.000.
Byłbym wdzięczny za każdy oddany głos.
https://apps.facebook.com/siedmiu-wspan ... 4f2187b595
Jak moge jeszcze prosić Cie to w moim imieniu poproscie tez znajopmych na FB by oddawali na Mondka głosy
plissssssssss
Hadzi

Re: Siedmiu Wspaniałych

Chciałbym podziękować tym co oddali już głosy :cool: i zachęcić pozostałych by też zagłosowali. :mrgreen:
Liczy sie każdy głos, wiec bardzo Was prosze :) Jeśłi się uda, to moje Mondeo będzie wystawione na targach w Poznaniu gdzie bedzie walczyć o podium. A jest o co walczyć :)
Najwiekszy rywal z mojej grupy/klubu ma juz 130 głosów ja 74... Troszkę brakuje a bez Waszej pomocy nie poradzę sobie...
Ostatnio zmieniony 23 mar 2013, 10:50 przez Hadzi, łącznie zmieniany 2 razy.
Hadzi

W najbliższy czwartek o 23:59 dobiega koniec konkursu. Wiec jeszcze mam szanse z Waszą pomocą. Prosze Was o głosy
Hadzi

Ju teraz chciałem wszystkim bardzo, bardzo i to bardzo podziękowac za oddane głosy :) Niestety nie udało się. Zostało jeszcze trochę godzin do zakończenia pierwszego etapu, ale by przegonić kolegę który ma prawie 300 głosów to by musiał zdarzyć sie cud.
DZIEKUJE!!! :)
ODPOWIEDZ