Mam do Was ogromną prośbę.
Biorę udział w konkursie Forda na FB.
To jest pierwszy etap, jeśli z mojego Klubu będę miał najwiecej głosów to jade do Poznania walczyc o 20.000 zł za pierwsze miejsce, za drugie 15.000 a za trzecie 10.000.
Byłbym wdzięczny za każdy oddany głos.
https://apps.facebook.com/siedmiu-wspan ... 4f2187b595
Jak moge jeszcze prosić Cie to w moim imieniu poproscie tez znajopmych na FB by oddawali na Mondka głosy
plissssssssss
Siedmiu Wspaniałych
Moderator: flapjck1
Re: Siedmiu Wspaniałych
Chciałbym podziękować tym co oddali już głosy i zachęcić pozostałych by też zagłosowali.
Liczy sie każdy głos, wiec bardzo Was prosze Jeśłi się uda, to moje Mondeo będzie wystawione na targach w Poznaniu gdzie bedzie walczyć o podium. A jest o co walczyć
Najwiekszy rywal z mojej grupy/klubu ma juz 130 głosów ja 74... Troszkę brakuje a bez Waszej pomocy nie poradzę sobie...
Liczy sie każdy głos, wiec bardzo Was prosze Jeśłi się uda, to moje Mondeo będzie wystawione na targach w Poznaniu gdzie bedzie walczyć o podium. A jest o co walczyć
Najwiekszy rywal z mojej grupy/klubu ma juz 130 głosów ja 74... Troszkę brakuje a bez Waszej pomocy nie poradzę sobie...
Ostatnio zmieniony 23 mar 2013, 10:50 przez Hadzi, łącznie zmieniany 2 razy.
W najbliższy czwartek o 23:59 dobiega koniec konkursu. Wiec jeszcze mam szanse z Waszą pomocą. Prosze Was o głosy
Ju teraz chciałem wszystkim bardzo, bardzo i to bardzo podziękowac za oddane głosy Niestety nie udało się. Zostało jeszcze trochę godzin do zakończenia pierwszego etapu, ale by przegonić kolegę który ma prawie 300 głosów to by musiał zdarzyć sie cud.
DZIEKUJE!!!
DZIEKUJE!!!