jesli ktos jest zainteresowany to w okolicach warszawy jest mozliwosc polakierowania felg w PROFESJONALNEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!! lakierni proszkowej ( duza firma ktora sie tym zajmuje na duza skale i piece ma full profi i cala linie do lakierowania )
minusem jest maly wybor proszkow ( kolorow ) wlasciwie jedyny srebrny to taki na jak na zalaczonym zdjeciu, sa inne ale sa duzo ciemniejsze, jest tez mozliwosc polakierowania lakierem bezbarwnym np. polerowanych felg, dostepny jest tez bez problemu bialy ( ral 9010 ), inne kolory moze sa moze ich nie ma jak ktos jest czyms zainteresowany konkretnie to niech da znac zobacze co sie da zrobic
zeby bylo jasne cena wynosi 100 pln za komplet co najmniej w dwoch warstwach
ja w tym nie mam zadnego zysku i w zwiazku z tym moge tylko skontaktowac z osoba ktora to robi i ew. uzgodnic szczegoly i robic za skrzynke kontaktowa
ps: moje kolka sa pomalowane w nastepujacy sposob: podklad i dwie warstwy lakieru, wszystko w proszku i wypalane w piecu
ps2: material do malowania musiu byc IDEALNIE wypiaskowany, zadnych pozostalosci lakieru albo klejow bo beda gazowaly przy wypalaniu
jakby co walic do mnie...
malowanie proszkowe felg
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
malowanie proszkowe felg
- Załączniki
-
- DSC00307.JPG (457.39 KiB) Przejrzano 744 razy
-
- DSC00306.JPG (490.75 KiB) Przejrzano 742 razy
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow