pomocy

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

wywiórek

pomocy

Post autor: wywiórek »

witam.zakupiłem miniaka i mam problem .gdy dodaje gazu na pół pedału zaczyna tak jakby szarpać kołami.co to możę być pomocy
Awatar użytkownika
dyslaw
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: 1992 MINI Honda
Kontakt:

Re: pomocy

Post autor: dyslaw »

Witam kolejnego szczęśliwego posiadacza mini w naszym regionie. Napisz jaki silnik jest pod maską.
anka
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: anka »

dyslaw pisze:Witam kolejnego szczęśliwego posiadacza mini.
:grin: Faktycznie, bije entuzjazmem od autora tematu :lol:
wywiórek

Post autor: wywiórek »

Cooper s 1.6 163 km
Olo

Post autor: Olo »

wywiórek pisze:witam.zakupiłem miniaka i mam problem .gdy dodaje gazu na pół pedału zaczyna tak jakby szarpać kołami.co to możę być pomocy
nie rozumiem co masz na mysli szarpac kolami… szarpie ci autem na lewo na prawo czy masz sruby niepodkrecane ze szarpe bo cieko sie domyslic. To co sie stanie jak dodasz na maxa gaz?
tomsop

Post autor: tomsop »

zapewne chodzi mu o szarpanie przy ruszaniu, w S kolegi tak działo się kiedy przez długi czas tankował "dziwne paliwo"... filtr w zbiorniku wyglądał jak pobojowisko... nowy filtr wyczyszczenie baku i mini dostało drugie życie... podczas czyszczenia baku było więcej syfu niż w moim 50 letnik simsonie....
Olo

Post autor: Olo »

tomsop pisze:zapewne chodzi mu o szarpanie przy ruszaniu, w S kolegi tak działo się kiedy przez długi czas tankował "dziwne paliwo"... filtr w zbiorniku wyglądał jak pobojowisko... nowy filtr wyczyszczenie baku i mini dostało drugie życie... podczas czyszczenia baku było więcej syfu niż w moim 50 letnik simsonie....
Nie mowie,ze nie w szczegolnosci, ze teraz nie wiadomo co tankujemy...
ODPOWIEDZ