British Cars Owners Meeting 2013 - Frenstat Czechy

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

emeswroclaw

British Cars Owners Meeting 2013 - Frenstat Czechy

Post autor: emeswroclaw »

W związku ze zbliżającym się British Cars Owners Meeting 2013 - czy klub Mini się wybiera? :)
Jeżeli tak, czy jest ktoś zainteresowany "połączeniem sił"? :)

Dodam, że w chwili obecnej zbieramy chętnych na wyjazd 2-dniowy do Frenstat w naszym klubie - ROVERki.pl - chętnie połączymy się z Wami, jeżeli planujecie jechać :)
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Re: British Cars Owners Meeting 2013 - Frenstat Czechy

Post autor: minimaniak »

W chwili obecnej większość z jeżdżących po zlotach żyje IMM, zobaczymy jak wrócimy. Ja byłem zainteresowany :grin:
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, 00:03 przez minimaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.morris-land.pl
emeswroclaw

Re: British Cars Owners Meeting 2013 - Frenstat Czechy

Post autor: emeswroclaw »

W pełni rozumiem Wasz udział w IMM 2013 i akurat w tym roku wypadło, że BCOM 2013 wypadł tydzień później.

Jak będziecie coś wiedzieli, będą chętni, napiszcie tutaj :)

Od nas jadą póki co 4 samochody, w tym 3 z Wrocławia. Kilka osób się jeszcze zastanawia.

Przy okazji samej imprezy - na zdjęciach, jakie znalazłem na forum klubu Roverclub.cz widzę auta z Waszego klubu. Widać, że jechaliście w rajdzie. Pytanie - jest przy tym jakaś zabawa? Pytam, bo materiały pewnie po Czesku i teraz kwestia, czy jest sens brać udział w rajdzie czy może lepiej w tym czasie zorganizować coś na własną rękę? Podzielicie się doświadczeniami z poprzedniego roku?
ODPOWIEDZ