zlot i inne:) miniracing
Moderator: flapjck1
zlot i inne:) miniracing
słuchajcie takie kontrolne pytanie
skoro jak na razie nie słychać nic o zlocie nad morzem
to mamy nie zagospodarowane ponad pół roku, od lipca do końca roku
może w takim wypadku wypali jakiś miniracing weekend?? może Radom
albo jakieś inne ciekawe spotkanie ze ściganiem np youngtimerparty 12,13październik
byłem ostatnio i naprawdę impreza jest dużo lepsza niż w latach poprzednich.
dla mniej zainteresowanych sciganiem też się coś ciekawego znajdzie.
w niedziele na trakday oprócz nauki pokonywania zakrętów przez instruktorów jest 5 jazd po 20min po pełnej nitce toru
nowe mini i inne plastiki też mogą jeździć.
byłby ktoś chętny, tak orientacyjnie?
skoro jak na razie nie słychać nic o zlocie nad morzem
to mamy nie zagospodarowane ponad pół roku, od lipca do końca roku
może w takim wypadku wypali jakiś miniracing weekend?? może Radom
albo jakieś inne ciekawe spotkanie ze ściganiem np youngtimerparty 12,13październik
byłem ostatnio i naprawdę impreza jest dużo lepsza niż w latach poprzednich.
dla mniej zainteresowanych sciganiem też się coś ciekawego znajdzie.
w niedziele na trakday oprócz nauki pokonywania zakrętów przez instruktorów jest 5 jazd po 20min po pełnej nitce toru
nowe mini i inne plastiki też mogą jeździć.
byłby ktoś chętny, tak orientacyjnie?
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Re: zlot i inne:) miniracing
jest to jakiś pomysł, na jesienne spotkanie w poznaniu
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
bardzo dobry pomysł,
Mozemy zrobic zakonczenie sezonu w Poznaniu, ale bardziej w klimacie posiedziec poagadac przy ognisku , jakis wypad np na termy, bardziej na luzaku niz obecnie organizowane zloty, z mnostwem atrakcji i i w pelni wypelnionym planem ( nic nie mam do tych zlotow , tez bywam) , ale mozna wrocic do czasow sielpii czy bilgoraja, czyli piwko , kielbacha, ognisko, pelen chill out, robisz na co masz ochote.
Mini racing Weekend jak najbardziej ale to by musial ktos zorganizowac a o to juz bedzie ciezko. mozemy znowu zrobic nalot na CA tak jak kiedys byla panika i lament ze miniaki zajely miejsca komus innemu:)
Mozemy zrobic zakonczenie sezonu w Poznaniu, ale bardziej w klimacie posiedziec poagadac przy ognisku , jakis wypad np na termy, bardziej na luzaku niz obecnie organizowane zloty, z mnostwem atrakcji i i w pelni wypelnionym planem ( nic nie mam do tych zlotow , tez bywam) , ale mozna wrocic do czasow sielpii czy bilgoraja, czyli piwko , kielbacha, ognisko, pelen chill out, robisz na co masz ochote.
Mini racing Weekend jak najbardziej ale to by musial ktos zorganizowac a o to juz bedzie ciezko. mozemy znowu zrobic nalot na CA tak jak kiedys byla panika i lament ze miniaki zajely miejsca komus innemu:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- Jasiek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Gadałem z Jagoda przed wyjazdem na IMM i mówiła ze plany zlotu nad morzem są na początek września .
nie jest to oficjalnie potwierdzone ale podobno maja na dniach podać konkretną datę .
nie jest to oficjalnie potwierdzone ale podobno maja na dniach podać konkretną datę .
next to sex i love my MINI best
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Dokładniejsze info podamy niedługo, ale oficjalnie mogę potwierdzić że VI Zlot Mini Trójmiasto odbędzie się w dniach 05-08.09.2013 więc prosimy o załatwienie urlopów na te dniJasiek pisze:Gadałem z Jagoda przed wyjazdem na IMM i mówiła ze plany zlotu nad morzem są na początek września .
A co do ścigania, to w dniach 12-13 lipca w Debrznie, w województwie Pomorskim, odbędzie się jedna z rund Classicauto Cup - nie wiem czy mój Miniak to wytrzyma, ale od dłuższego czasu chodzi mi po głowie żeby tam się wybrać i jeśli jacyś inni Miniakowcy też będą startowali, to chyba się skuszę. Do tego, po CA Cup można skoczyć na I "kaszubski zlot Mini "Blues w Leśniczówce", organizowany przez Bemola, który odbywa się w dniach 12-14 lipca. Część osób będzie wtedy na zlocie w Myślenicach, ale tych co do Myślenic z różnych powodów pojechać nie mogą, serdecznie zapraszamy
Pozdrawiam i zapraszam nad morze!
Mikołaj Markuszewski
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Kiedy jakieś szczegóły będą?:) Zdradź chociaż miejscowość.
- mikiV8
- Wiarus
Nie mogę za dużo zdradzić, ale powiem tylko, że zlot będzie miał miejsce tak jak w zeszłym roku w ośrodku Yasou w Skowronkach. Do tego planujemy wiele atrakcji i konkursów z nagrodami, tak że będzie o co walczyć - kto był w zeszłym roku ten wie o co chodzi
Więcej info nie mogę już zdradzić, ale zapraszam do rezerwowania sobie urlopów na czas 5-8 września i do zobaczenia na zlocie!
Więcej info nie mogę już zdradzić, ale zapraszam do rezerwowania sobie urlopów na czas 5-8 września i do zobaczenia na zlocie!
ok to skowronki są
a co powiecie na zakończenie sezonu 11,12,13 październik w poznaniu?
kilka maniaków i innych na 100% będzie
zapraszamy chętnych.
a co powiecie na zakończenie sezonu 11,12,13 październik w poznaniu?
kilka maniaków i innych na 100% będzie
zapraszamy chętnych.
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Jak Wam idzie? Sprawa zlotu jest nadal aktualna?mikiV8 pisze:Nie mogę za dużo zdradzić, ale powiem tylko, że zlot będzie miał miejsce tak jak w zeszłym roku w ośrodku Yasou w Skowronkach. Do tego planujemy wiele atrakcji i konkursów z nagrodami, tak że będzie o co walczyć - kto był w zeszłym roku ten wie o co chodzi
- mikiV8
- Wiarus
W imieniu całej grupy organizacyjnej przepraszam za opóźnienia i obiecuję, że najpóźniej jutro wieczorem ukaże się oficjalna zapowiedź zlotu w Skowronkachand pisze:Jak Wam idzie? Sprawa zlotu jest nadal aktualna?mikiV8 pisze:Nie mogę za dużo zdradzić, ale powiem tylko, że zlot będzie miał miejsce tak jak w zeszłym roku w ośrodku Yasou w Skowronkach. Do tego planujemy wiele atrakcji i konkursów z nagrodami, tak że będzie o co walczyć - kto był w zeszłym roku ten wie o co chodzi
Pozdrawiam i do zobaczenia nad morzem!
Mikołaj
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
dzisiaj jest jutro wieczor i info nie ma
- mikiV8
- Wiarus
Będzie, będzie - tylko nieco bardziej "pod wieczór"
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
czepialski dziesio jesteśdziesio pisze:dzisiaj jest jutro wieczor i info nie ma
- mikiV8
- Wiarus
Oj tam czepialski, Dziesio po prostu nie może się doczekać zlotumonsterk pisze:czepialski dziesio jesteśdziesio pisze:dzisiaj jest jutro wieczor i info nie ma
Ostatnio zmieniony 21 lip 2013, 22:59 przez mikiV8, łącznie zmieniany 1 raz.
- mikiV8
- Wiarus
Nieco późno, ale wstawiamy zapowiedź licząc ją jeszcze jako "dziś wieczór" - zapraszamy do odpowiedniego tematu!
PS Sorry za post pod postem - edycja jest możliwa tylko przez pięć minut
PS Sorry za post pod postem - edycja jest możliwa tylko przez pięć minut