Wypozyczenie czerwonego Mini One na slub-Trojmiasto
Wypozyczenie czerwonego Mini One na slub-Trojmiasto
Witam,
poszukuje Mini One czerwonego na moj slub jako auto dla mlodej pary. Slub odbedzie sie 7.06.2014 r. w Gdyni. Poniewaz jest wlasciwie niemozliwoscia znalezc taki samochod do wynajecia w Trojmiescie (dalej rownie trudno), a bardzo mi na tym zalezy, postanowilem spytac, czy ktos z Forumowiczow moglby wypozyczyc takie auto lub podac namiary na jakas osobe lub firme, gdzie byloby to mozliwe?
Bede wdzieczny za kazda podpowiedz!
poszukuje Mini One czerwonego na moj slub jako auto dla mlodej pary. Slub odbedzie sie 7.06.2014 r. w Gdyni. Poniewaz jest wlasciwie niemozliwoscia znalezc taki samochod do wynajecia w Trojmiescie (dalej rownie trudno), a bardzo mi na tym zalezy, postanowilem spytac, czy ktos z Forumowiczow moglby wypozyczyc takie auto lub podac namiary na jakas osobe lub firme, gdzie byloby to mozliwe?
Bede wdzieczny za kazda podpowiedz!
Re: Wypozyczenie czerwonego Mini One na slub-Trojmiasto
Moze tez byc Mini Cooper
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Ale chcecie żeby ktoś was zawiózł czy chcecie pozyczyć ?
R56 239km 342nm
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Ale chyba w przyczepce z tyłu, bo pary młodej na tylnej kanapie mini sobie nie wyobrażam...bob.dsk pisze:Ale chcecie żeby ktoś was zawiózł czy chcecie pozyczyć ?
Chyba że otworzy się szyber, a oni będą stać jak papież w papamobile
Chcemy jechac sami-pan mlody prowadzi, panna mloda obok, dlatego tez nie bedzie problemu ze zmieszczeniem sie Taki mamy pomysl,zeby bylo oryginalnie, a nie jak wiekszosc-biala lub czarna limuzyna.
Cholera. Mam niebieskiego i 600 km do Gdyni A tak chciałem pomóc
- Kocyk
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI Cooper Green Arrow
Wspaniały pomysł
Też w przyszłym roku biorę ślub i mam zamiar pojechać MINI Mam jedynie to szczęście, że jestem owego posiadaczem
Chętnie bym pożyczył, ale mam w kolorze British Racing Green + White roof więc to nie czerwień... no i mieszkam w Warszawie więc chyba troszkę za daleko..
Życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i powodzenia w znalezieniu miniaka
Też w przyszłym roku biorę ślub i mam zamiar pojechać MINI Mam jedynie to szczęście, że jestem owego posiadaczem
Chętnie bym pożyczył, ale mam w kolorze British Racing Green + White roof więc to nie czerwień... no i mieszkam w Warszawie więc chyba troszkę za daleko..
Życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i powodzenia w znalezieniu miniaka
- gliwacz
- Nowy
- Posiadane auto: MINI Seven Cooper S F56
MINI do Ślubu
Tak jak przekazywałem podczas pierwszego kontaktu, jeżeli akurat będę miał czerwone demo, nie będzie problemu, aczkolwiek nie zawsze uda się trafić w kolor
MINI ONE do ślubu
Witam:)
Posiadam MINI ONE czerwone (dach w kolorze nadwozia) . Moim zdaniem zadbany na tyle żeby na weselu nie było wstydu:)
W razie zainteresowania wiecej informacji na priv. Zdjecia moge przesłać.
Email: danielzak.architekt@gmail.com
Pozdrawiam.
Posiadam MINI ONE czerwone (dach w kolorze nadwozia) . Moim zdaniem zadbany na tyle żeby na weselu nie było wstydu:)
W razie zainteresowania wiecej informacji na priv. Zdjecia moge przesłać.
Email: danielzak.architekt@gmail.com
Pozdrawiam.
Witam,
Proponuję, Mini Cooper czerwony ze szklanym, panoramicznym dachem. Auto w stanie + idealne. Mogę pożyczyć za darmo. Mieszkam w okolicach Warszawy.
więcej info candy111@wp.pl
Pozdrawiam
Proponuję, Mini Cooper czerwony ze szklanym, panoramicznym dachem. Auto w stanie + idealne. Mogę pożyczyć za darmo. Mieszkam w okolicach Warszawy.
więcej info candy111@wp.pl
Pozdrawiam