Navigacja
Re: Navigacja
To znaczy że posiadasz nawigację Profesional. Czytnik masz pod siedzeniem pasażera.
- Kocyk
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI Cooper Green Arrow
Ja mam system nawigacji professional. Mam navi zamiast zegara, odtwarzacz pod siedzeniem pasażera i antenę "płetwa" do gps zamiast zwykłej.
a ma ktos do sprzedania taka navi bo ja mam duzy licznik w tym miejscu kupujac auto bylem zielony gosc musial wyjac i zalozyc zegar
- t_scarf
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Sorry, ale ja odpadam

Masz dwa zegary nad kierownicą (prędkościomierz i obrotomierz) i prędkościomierz po środku???!!! To mógł wymyśleć tylko jakiś super rzeźbiarz.jankes pisze:a ma ktos do sprzedania taka navi bo ja mam duzy licznik w tym miejscu kupujac auto bylem zielony gosc musial wyjac i zalozyc zegar
Jankes proszę wrzuć zdjęcia swojego Cooperka bo zakres mojej wyobrąźni dot. Twojego samochodu już skończył.
wyobraz sobie ze tak mam dwa nakierownicy i duzy po srodku taki sciemniacz mi na wciskal kitow musial navi wyjac i zalozyc zegar ale moja wina w tym kupilem nie znajac mini zaraz foto wysle ale gdzie mam je wzucic
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Czy ja dobrze widzę że masz 2 prędkościomierze ?jankes pisze:przesylam foto

R56 239km 342nm
tak
kupilem tak gosc mnie w ciula zrobil i musial wycagnac navi pewnie droga a zegar zco pokazuje cisnienie oleju itd podejdzie ale ponoc bede musial czujniki kupic i jakas wiazke kabli nie wiem co zrobic

- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Ja bym na twoim miejscu nie kombinowal z NAVI czy tym zegarem na środku tylko wywalił mały prędkościomierz nad kierownicą a jak chcesz dodatkowe wskaźniki to lepiej Autogauge.jankes pisze:takkupilem tak gosc mnie w ciula zrobil i musial wycagnac navi pewnie droga a zegar zco pokazuje cisnienie oleju itd podejdzie ale ponoc bede musial czujniki kupic i jakas wiazke kabli nie wiem co zrobic
R56 239km 342nm