Zgodnie z tytułem postu, w najnowszym Auto Świecie Classic pojawiają się dwa ciekawe testy: małych samochodów z lat 60-tych oraz małych dostawczaków. W pierwszym porównaniu pojawia się Innocenti Mini 850, natomiast w drugim Mini Van z litrówką pod maską - chyba nie muszę mówić, które auta wygrały oba testy Wiadomo też, że nie są to artykuły najwyższych lotów rodem z Classicauto lub Automobilisty, ale zawsze warto przeczytać.
Swoją drogą, można by założyć jeden temat zbiorczy na wszelkie doniesienia prasowe o klasycznym Mini, aby nie tworzyć za każdym razem nowych tematów i nie zaśmiecać forum.
Pozdrawiam i miłej lektury!
Mikołaj
Innocenti Mini 850 i Mini Van w najnowszym numerze gazety Au
Moderator: flapjck1
- t_scarf
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Innocenti Mini 850 i Mini Van w najnowszym numerze gazety Au
A może by tak zmienić nazwę tego tematu?
W najnowszym Autocar UK jest Mini Special - kilka artykułów o klasyku i newMINI:
W najnowszym Autocar UK jest Mini Special - kilka artykułów o klasyku i newMINI:
- Załączniki
-
- 3.jpg (304.34 KiB) Przejrzano 375 razy
-
- 1.jpg (119.36 KiB) Przejrzano 375 razy
-
- cover.jpg (302.75 KiB) Przejrzano 375 razy
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Re: Innocenti Mini 850 i Mini Van w najnowszym numerze gazety Au
Myślę, że w tym temacie nie ma sensu już niczego zmieniać, ale jak w któryś weekend wpadnę do domu odpocząć trochę od nauki, to mogę usiąść i od podstaw zredagować nowy temat z listą wszystkich publikacji prasowych o Mini, które udało mi się do tej pory zgromadzić, którą inni mogliby uzupełniać o kolejne artykuły, plus do tego - ale to w nieco dalszej przyszłości, jak będę miał więcej czasu i spokój z nauką - mogę poskanować wszystkie artykuły i umieścić je np. w formie galerii na Picasie. Jedyne co, to mogę ogarnąć temat tylko starych Mini - na temat nowych modeli co i rusz pojawiają się jakieś notki prasowe i ciężko by było zebrać mi wszystko na ten temat. Ale może ktoś z użytkowników BMW MINI, byłby skłonny o stworzenie analogicznej listy z nowymi modelami
Pozdrawiam
Mikołaj
Pozdrawiam
Mikołaj