Niestety sytuacja zmusza mnie do instalacji LPG - a wolę to niż oddać go w obce łapska!!! (żeby nie zamieniać na coś oszczędniejszego)

kogo? Ja współpracowałem z wieloma gazownikami i ostatecznie polecam jednego z MichałowicKocyk pisze:Właśnie dobrego gazownika mam na Okęciuteraz jeszcze kwestia butli... sprawdzałem inne tematy. Kilka osób miało wrzucić zdjęcia jak wygląda zamontowana butla pod autem i nie wrzuciło...
Ciekawe czy to jest rozsądnie wykonalne, bez zbędnych ingerencji w konstrukcję auta.
pewnei czakram z ul. maciejkiKuner pisze:kogo? Ja współpracowałem z wieloma gazownikami i ostatecznie polecam jednego z MichałowicKocyk pisze:Właśnie dobrego gazownika mam na Okęciuteraz jeszcze kwestia butli... sprawdzałem inne tematy. Kilka osób miało wrzucić zdjęcia jak wygląda zamontowana butla pod autem i nie wrzuciło...
Ciekawe czy to jest rozsądnie wykonalne, bez zbędnych ingerencji w konstrukcję auta.
A ilu litrową masz tę butlę pod autem?Kodem pisze:Jak najbardziej wykonalne. Nasz MINIak jezdzi na gazie, wszystko dziala jak trzeba. Butla pod podloga, zdjecia nie wiem jaki maja sens - zwyczajna butla pod podloga. Trzeba tylko bylo usunac ten plastik, ktory tam sie znajduje (ja mam polifta, nei wiem czy w przedlifcie tez). Wglebienie bagaznika na narzedzia zostalo na miejscu.
Ile zrobisz km na pełnej butli, albo ile Ci pali, no i jeszcze ile dałeś za gazmaniujr pisze:zrobiłem R53 na LPG 40tys km i nic się nie dziejebutla w bagażniku 40L