Gdzie kupić opony zimowe?

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Malajka
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Gdzie kupić opony zimowe?

Post autor: Malajka »

Możecie mi doradzić, gdzie najlepiej zaopatrzyć się w zimowe opony? Mam mini coopera hatchback R56 1,6 D i potrzebuję czegoś w rozmiarze 175/65 R15. Możecie polecić jakiś sklep czy coś?
igor29
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Re: Gdzie kupić opony zimowe?

Post autor: igor29 »

Jeżeli mają to być opony budżetowe - to dobrą opcją będą Dayton DW510 EVO. Całkiem dobrze trzymają się drogi, tej zarówno zaśnieżonej, oblodzonej jak i suchej.
Dobre są rónież Yokohama W.drive V903 - podobne cechy jak wyżej, tylko trochę bardziej trwałe - tu masz konkretnie ten model: http://www.motointegrator.pl/produkty/1 ... 565r15-84t
No i zauważ, że dorzucają darmowy montaż.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

pytanie skad jestes, gdzie jezdzisz, ile i w jakich warunkach?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
ben
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: ben »

Dokładnie napisz skąd jesteś...

Też zamawiałem opony z motointegrator - to w sumie inter cars więc wybór mają duży. No i mają też rozbudowaną sieć sprzedaży, warsztatów (punkty serwisowe właściwie w każdym mieście - stąd też mogą pozwolić sobie na dorzucenie tego darmowego montażu na wybrane modele). Ja akurat się na to nie załapałem, bo to musiało gdzieś niedawno się pojawić?
kulicz

Post autor: kulicz »

polecam sobie poszukać na allegro albo otomoto.
ODPOWIEDZ