Witam
Przestudiowałem forum, ale pomimo podobnych tematów i problemów żadnego konkretnego rozwiązania, więc ponawiam temat.
Przestała mi się uchylać szyba podczas otwierana i zamykania drzwi. Dodam, że szyba działa normalnie a pasażera normalnie się uchyla przy otwieraniu i domyka przy zamykaniu. Próbowałem je "zrestartować" "zaprogramować" na nowo trzymając przez minimum 10sek przycisk zamknięcia przy zamkniętych drzwiach i włączonym zapłonie, czy nawet trzymając przez 5-30sek włączony przycisk na dół przy zamkniętych drzwiach i włączonym zapłonie.
Czy ktoś ten problem rozwiązał? Jakieś pomysły? Czytałem coś także o bezpiecznikach, jeszcze ich nie sprawdziłem, ale żarówki wszystkie świecą normalnie i żadna nie jest spalona. jakieś pomysły?
SZYBA PRZESTAŁA SIĘ UCHYLAĆ PRZY OTWIERANIU DRZWI
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Re: SZYBA PRZESTAŁA SIĘ UCHYLAĆ PRZY OTWIERANIU DRZWI
R50/53, R60?
Reset tzn odpięty aku na 5 min i dopiero programowanie?
Reset tzn odpięty aku na 5 min i dopiero programowanie?
Bzyku
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56
R56 - tak jak mam napisane pod loginem
ale dzięki, na wszystkich instrukcjach nie było napisane, aby odłączyć aku na 5min. Jesteś tego pewien?
ale dzięki, na wszystkich instrukcjach nie było napisane, aby odłączyć aku na 5min. Jesteś tego pewien?
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Nie zauważyłem, bo forum na telefonie nie wyświetla info o użytkowniku a nie kliknąłem na nick.
W R50 jak odepniesz aku na 30 min to resetuje się radio, zegarek itp.
Przepraszam za błąd ale w poprzednim poście napisałem 5 min. Oczywiście ma być niemniej niż 30.
W R56 zresetuje się też m.in. bluetooth, nawigacja.
Nie jestem pewny czy to pomoże (spróbować możesz ale tak jak pisałem na pewno stracisz niektóre ustawienia)
W R50 jak odepniesz aku na 30 min to resetuje się radio, zegarek itp.
Przepraszam za błąd ale w poprzednim poście napisałem 5 min. Oczywiście ma być niemniej niż 30.
W R56 zresetuje się też m.in. bluetooth, nawigacja.
Nie jestem pewny czy to pomoże (spróbować możesz ale tak jak pisałem na pewno stracisz niektóre ustawienia)
Bzyku
-
- Swój Człowiek
zanim odepnę aku na 30min wolałbym przetestować inne pomysły. Ktoś? Coś?
-
- Swój Człowiek
dziękuje wszystkim za morze odpowiedzi i porad. Po odstawieniu do cieplutkiego garażu samo zaczęło działać