Gładź do wykończenia

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

igor29
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Gładź do wykończenia

Post autor: igor29 »

Wprawdzie robiłem kiedyś w wykończeniówce, ale trochę czasu minęło. Chciałbym położyć gładź w pokojach w bloku. Jaką wybrać aby dobrze się nakładało i zacierało? Lepiej robić na gotowej masie czy w proszku?
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Gładź do wykończenia

Post autor: flapjck1 »

eeeeeeeeeee???
gladz na miniaku?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
igor29
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: igor29 »

Ej, no nie wierzę, że nie znajdzie się tutaj jakiś majster który nie robił takich rzeczy....
Zastanawiam się nad Gipsarem, Cekolem lub Nida. Jedni mówią tak inni inaczej. Zależałoby mi na ostatecznym wykończeniu powierzchni gładzią gipsowa. Tak aby uzyskać nawierzchnię pod malowanie. Czy ta Nida Finisz będzie ok: http://www.siniat.pl/products/gipsy--g% ... da-finisz/ ??
Awatar użytkownika
Rysiu007
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Mini mk3, mini Clubman 1972

Post autor: Rysiu007 »

Zapodales tematem ;) jutro zagaje do kuzyna on ma firme wykonczeniowa to podpytam , bo musze przyznac , ze nie wiem :-p
I USED TO BE A PEOPLE PERSON but people ruined that for me
czapix
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto: R50

Post autor: czapix »

ja robiłem ŚMIG-iem gotowym z wiaderka, efekt dla mnie zadowalający, nakładało też się dobrze, ale ja to amator jestem i jakoś specjalnie dużo m2 na koncie to nie mam :)
ODPOWIEDZ