Siema
jakiś czas mnie tu nie było ale wracam do żywych i do meritum moje mini padło pewnego kwietniowego wieczoru okazało się że sprzęgło się skończyło. Zaprzyjaźniony warsztat podjął się sprawy ALE:
-po naprawie słychać stukanie na każdym biegu gdy zmieniam je podczas jazdy. Nie cykliczne tylko wraz z momentem puszczenia sprzęgła puk i tyle
-z niewiadomej przyczyny w środku kabiny słychać silnik dość wyraźnie, nie jest to uciążliwe ale po prostu słychać go głośniej niż przedtem
-gdy ruszam pod górkę albo podjeżdżam pod np krawężnik gdy silnik jest mocniej obciążony na niskich obrotach pojawia się dziwny dźwięk, jak by pod autem biegały myszy..spore wk**wione stado wściekłych myszy w podobnych sytuacjach pojawia sie dzwonienie metaliczne brzmi to troche jak by coś z wydechu było luźne ale po sprawdzeniu okazało się, że układ wydechowy jest ok...
pomoże ktoś?
drobne komplikacje po wymianie sprzęgła
Re: drobne komplikacje po wymianie sprzęgła
a z innej beczki to klimatyzacja wydaje z siebie takie dźwięki jakby moje auto było nawiedzone, syczy jak ambipur nie mam pojęcia o co chodzi bo temperatura powietrza z klimatyzcji jest niska..