Powitanie i kilka pytań,

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

slabypromil
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto: a6allroad

Powitanie i kilka pytań,

Post autor: slabypromil »

Cześć,
Pisałem już kilka słów w w wątku zakupowym, ale taraz już mam jeszcze raz serdecznie Wszystkich witam.
Kupiłem Clubmena s 2013, z niewielkim przebiegiem z automatem z usa.
Samochód świetnie jeździ i jest fajnie wyposażony: szyberdachy, skóra, hk, Uderzony mało sprawdzałem na carfaksie, czy jakoś tam.
IMG_1694.jpeg
(115.02 KiB) Pobrany 485 razy
IMG_1712.jpeg
(79.29 KiB) Pobrany 485 razy
Auto jak to z usa ma pewne niedogodności, więc tu pytanka do Was.

Przeciwmgielne tył- jest żarówka, nie wiecie czy jest instalacja, może tylko przycisku na panelu brakuje?

Paliwo- w instrukcji jest napisane żeby lać powyżej 91, w europejskiej instrukcji 98 ( jednak podobno w usa nie ma takich paliw, i nie zalecają lać 98 gdyż źle to wpływa na gniazda zaworowe) tylko wierzyć mi się nie chce żeby na tamten rynek inne silniki robili.

Środkowy licznik- oczywiście mile, może macie jakieś doświadczenia kto mógłby to "naprawić" i jak.

Radio - amerykańskie częstotliwości, to samo pytanie.

Felgi - 2 dość mocno zniszczone, może wiecie o kimś kto ma takie na sprzedaż, renowacja wychodzi masakrycznie.

Moc, auto jeździ dobrze, żeby je dogonić trzeba było w audiku (320km) na s przestawić, ale jak zwykle zawsze mało. Silnik zdrowy 38tys przebiegu. Jak uważacie czy można troszeczkę mu dołożyć? Jeżeli tak to gdzie w w-wie.

Mam nadzieję, że nikogo nie zanudziłem.
Z góry dzięki za odpowiedz.
Jeszcze raz pozdrawiam
Paweł
alan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Powitanie i kilka pytań,

Post autor: alan »

ODPOWIEDZ