dwu i trzy ramienna kierownica

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

bajtucha
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto:

dwu i trzy ramienna kierownica

Post autor: bajtucha »

Cześć.
Orientujecie się, czy dwuramienna kierownica była montowana w jakiejś opcji po faceliftingu? Nie potrafię wyłuskać tej informacji z sieci.
Na allegro trafiają się czasem auta z 2005r. z dwuramienną kierownicą i zastanawiam się, czy to automatycznie oznacza, że samochód był bity.
alan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: dwu i trzy ramienna kierownica

Post autor: alan »

Tak wszystkie dwu ramienne są bite ,bez wypadkowe są tylko trzy ramienne
Awatar użytkownika
Zbigg
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R50 (2)

Post autor: Zbigg »

bajtucha pisze:Cześć.
Orientujecie się, czy dwuramienna kierownica była montowana w jakiejś opcji po faceliftingu? Nie potrafię wyłuskać tej informacji z sieci.
Na allegro trafiają się czasem auta z 2005r. z dwuramienną kierownicą i zastanawiam się, czy to automatycznie oznacza, że samochód był bity.
alan oczywiście żartuje :roll: . Staraj się zawsze ustalić VIN auta które Cię interesuje, po rozkodowaniu dostaniesz pewną informację o wyposażeniu fabrycznym, zamiast wróżenia w ten sposób.

Weź też pod uwagę, że na życzenie kupującego fabryka może w zasadzie dowolnie zestroić auto, trudno z góry wykluczyć jakąś opcję, bo nie ma 100% pewności czy taki nie mógł wyjść ze sklepu. Dodatkowo mogło się zdarzyć, że komuś się oryginalna wytarła, albo mu się trzyramienny oryginał nie podobał, albo ze stu innych powodów jest tam inna kiera niż w oryginale.
Każdy by chciał kilkuletnie auto w stanie salonowym, nie bite i od A-Z oryginalne, ale takich w zasadzie nie ma. Problemem nie jest to, czy auto było bite, ważne jak te uszkodzenia były zrobione.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
Awatar użytkownika
Aikonus
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MCS R53 Black Monster

Post autor: Aikonus »

Ja mam po lifcie 2005 i mam dwuramienna, samochód nie był bity.
ODPOWIEDZ