felgi r99
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini JCW
felgi r99
Hej
Gość od którego kupiłem miniaka twierdzi , że felgi r99 są bardzo rzadkie i trudno dostępne. Dokładnie takie mam u siebie i zastanawiam się czy może je sprzedać i kupić jakieś bbs rs lub japan racing, czy może oryginalne zgodne z vinem. Jeżeli to faktycznie taki rarytas to może je odświeżyć i ubrać w nowe gumki? Ktoś może chcieć kupić? Felgi do odświeżenia ,...
Gość od którego kupiłem miniaka twierdzi , że felgi r99 są bardzo rzadkie i trudno dostępne. Dokładnie takie mam u siebie i zastanawiam się czy może je sprzedać i kupić jakieś bbs rs lub japan racing, czy może oryginalne zgodne z vinem. Jeżeli to faktycznie taki rarytas to może je odświeżyć i ubrać w nowe gumki? Ktoś może chcieć kupić? Felgi do odświeżenia ,...
Re: felgi r99
Jeśli to jest oferta sprzedaży, to w niewłaściwym dziale, brak też zdjęć i ceny. Jeśli to nie jest oferta, to nie wiem co to jest...
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
To już Ci to rozjaśnię. Gdyby to była oferta sprzedaży zapewne zawierała by link do aukcji lub do zdjęć przedmiotu.
Pytanie wydaję się być jasne - czy r99 to jakiś rarytas czy felga jak każda inna?? Jeżeli byłby to rarytas i ktoś by chciał to mogę odsprzedać/zamienić lub zwyczajnie odświeżyć.
Pytanie wydaję się być jasne - czy r99 to jakiś rarytas czy felga jak każda inna?? Jeżeli byłby to rarytas i ktoś by chciał to mogę odsprzedać/zamienić lub zwyczajnie odświeżyć.
-
- Wiarus
- Posiadane auto: Cooper S r56
Ostatnio je na allegro widziałem jak szukałem dla siebie. Widocznie nie są takie rzadkie
Żaden rarytas, żaden biały kruk, OEMowa masówka nie powiązana z żadnym wydarzeniem ani wersją specjalną. Wątpię żeby ktoś chciał w ciemno, bez zdjęć i podstawowej informacji o kolorze i stanie. "Do odświeżenia" może znaczyć coś pomiędzy "psiknąć i przetrzeć z nagaru" do "odbudować szczerby i ubytki po czym polakierować".
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
Kolejny raz informuję , że to nie ogłoszenie tylko info na temat felg. Tyle chciałem wiedzieć- felga jak felga , żaden unikat. THX
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper r50 116KM 2003r.
szkoda ze przy okazji pytania foty nie wrzuciles