Kolory oświetlenie wnętrza
Kolory oświetlenie wnętrza
Mama pytanie czy w gamie tych kolorowych diod macie kolor niebieski, bo wydaje mi się że był a teraz mam tylko czerwony, pomarańczowy i zielony plus ich odcienie. Ewentualnie co się mogło tam popsuć że nie ma jednego koloru ?
- Saguaro
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper R56 John Cooper Works
Re: Kolory oświetlenie wnętrza
Co sie moglo popsuc to nie wiem ale moge potwierdzic, ze mam niebieski
Był Mini Clubman S R55, Mini R52 S, jest Mini R56 JCW
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini cooper r56 1.6 120 km 2009
Dokładnie, niebieski występuje.
Nie wiem czy to jest w ogóle możliwe, ale jakimś tropem może być uszkodzenie/odłączenie tej części wiązki/sterownika, która zarządza niebieskimi diodami i z palety RGB zostały tylko RG i ich mieszkanki.
Na carly wychodzi błąd blue switch, ale czego on dotyczy to nie wiem. Chyba zostanie tylko ASO, i tak mini będzie na naprawie lakierniczej. W sumie dziwna sprawa, że akurat niebieskiego nie ma.
- Saguaro
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper R56 John Cooper Works
ażeby tylko takie usterki nas spotykały to będzie dobrze daj znać jak rozwikłasz zagadkę, może kiedyś komuś się przyda
Był Mini Clubman S R55, Mini R52 S, jest Mini R56 JCW
Również chętnie się dowiem czym jest to spowodowane, u mnie z kolei nie ma zielonego. Mam od pomaranczowego do niebieskiego
W ASO nie wiedzą w czym jest problem, może moduł oświetlenia, może włącznik może coś tam. Musieliby wszystko podmieniać, oczywiście za opłatą. Spróbuje podjechać do świata mini, może tam będzie ktoś bardziej kompetentny.