Pomoc w zakupie

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

LukB-B
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto: WV Passat B5FL 1.8 T, WV Lupo 1.0 <- sprzedane:)

Pomoc w zakupie

Post autor: LukB-B »

Cześć,

Jestem nowy na forum więc się witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów i wielbicieli marki:)

Mam do Was prośbę, poszukuje Mini Cooper I r 50(2) poliftowa, benzyna. Auto ma być docelowo dla żony ale wiadomo sam będę nim często śmigał. Przeczytałem większość tematów zakładanych przez innych użytkowników odnośnie zakupu pierwszego mini. Dzięki Waszej wiedzy mniej więcej znam typowe usterki i problemy na które trzeba zwrócić uwagę przy zakupie. Szukam na Śląsku i w Małopolsce. Znalazłem w Tarnowskich Górach (woj. śląskie) taki oto egzemplarz:

https://www.otomoto.pl/oferta/mini-coop ... yVLdP.html

Po rozmowie z właścicielem ustaliłem, że auto jest z Austrii, od I właściciela, zastawione w rozliczeniu w salonie BMW. Podał mi VIN: TH67552

Zalogowałem się na katalog części, ale nie mogę znaleźć gdzie dokładnie jest ostania wizyta w serwisie i przy jakiem przebiegu:( Gdyby ktoś z Was miał ochotę i czas popatrzyć na to lub podpowiedzieć to byłbym wdzięczny. Co w ogóle myślicie o tym konkretnym egzemplarzu? Może jest ktoś z aktywnych forumowiczów z Tarnowskich i byłby chętny do udziału w oględzinach?

Dziękuje za jakąkolwiek pomoc i pozdrawiam!

Łukasz
Wciąż szukam odpowiedniego egzemplarza facepalm
ODPOWIEDZ