Cześć,
Mam następujący problem i nie mogłem znaleźć podobnego tematy, Od paru dni co jakiś czas
ekran od nawigacji, właściwie cały system, się zawiesza i
zaraz włącza ponownie. Przed wymiana akumulatora restartowal się po odpaleniu auta, po wymianie wszystko było ok do teraz. Czy ktoś miał kiedyś podobna sytuacje? Mój kolega w BMW miał podobnie kiedy wdarła się gdzieś wilgoc i zastanawiam się właśnie czy nie robi się gdzieś zwarcie
System się resetujeczesx
- ganwilk
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI COOPER S R56
- Kontakt:
Re: System się resetujeczesx
Podobny problem miałem w BMW okazało się że któryś z modułów konkretnie do BT się popsuł co powodowało właśnie resetowanie całgo systemu
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S R56
Wsadziłem oryginalna płytę z mapa z 2009r, poprzedni właściciel nagrał jakaś 2011 i system działa teraz duzo szybciej, póki co się nie zresetował dziwne ze to przez to, ale może coś z płyta. trzymam za niego kciuki w każdym razieganwilk pisze:Podobny problem miałem w BMW okazało się że któryś z modułów konkretnie do BT się popsuł co powodowało właśnie resetowanie całgo systemu
- unclesam
- Nowy
- Posiadane auto: Cooper JCW
Możliwe że nagrywana płytka może zwalniać lub zacinać, system. Również mam taką (BMW) i te same objawy, ale rzadko i nie zawsze więc można z tym żyć.
Żeby nie zakładać nowego tematu a ten jest o nawi to mam takie pytanie. Cooper S 2007 z navi, właściciel mówi że mapy które ma kończą się na Niemczech i mapy Polski nie posiada bo nie kupił. Moje pytanie czy taka mapa Polski istnieje i działa w modelu z 2007 roku? Pytam aby się upewnić, bo wiem że np w Jeepie z 2005 gdzie navi również śmiga z płytki mapa Polski nie istniała więc navi było radiem z dużym wyświetlaczem
Żeby nie zakładać nowego tematu a ten jest o nawi to mam takie pytanie. Cooper S 2007 z navi, właściciel mówi że mapy które ma kończą się na Niemczech i mapy Polski nie posiada bo nie kupił. Moje pytanie czy taka mapa Polski istnieje i działa w modelu z 2007 roku? Pytam aby się upewnić, bo wiem że np w Jeepie z 2005 gdzie navi również śmiga z płytki mapa Polski nie istniała więc navi było radiem z dużym wyświetlaczem
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S R56
Ja mam z 2009 roku i mam normalnie mapy polski wiec z tym nie ma problemu. Niektórzy jak poprzedni właściciel mojego coopera ściagają z neta i nagrywają na płytkę