Pytania zielonego

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

qwer

Pytania zielonego

Post autor: qwer »

Cześć wszystkim,

Właściwie to nie wiedziałem, w którym dziale się odezwać. Dręczą mnie sprzeczności i targają emocje.
Podobają mi się mini (nie te najnowsze tylko starsze rasowe) i chciałbym takowego sobie nabyć. Jednak kompletnie nie znam się na naprawie samochodów a, jak podejrzewam, te wiekowe samochodziki chyba wymagają sporo pracy.
Stąd moje pytanie do Was posiadaczy tych fajnych autek: czy kupując miniaka się na tym nie przejadę jako kompletny laik z mechaniki? Często coś się psuje? Jak się sprawują te samochody? O przyjemność z posiadania moriska nie pytam - byłoby to pytanie retoryczne ;)

pozdrawiam
qwer.
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Pytania zielonego

Post autor: Sadam »

Polecam dokładną lekturę forum. Temat nie raz wałkowany. Znajdziesz info o tym co się spuje, na co zwócić uwagę podczas zakupu i tak dalej. Jest tego naprawdę sporo.Jednak jeśli nie wystarczy, to wtedy pytaj zaciekle o więcej :wink:

Nie jesteś mechanikiem? Kup Mini i na pewno będziesz się musiał kilku rzeczy nauczyć :)

Pozdrawiam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Pytania zielonego

Post autor: flapjck1 »

uzyj "szukaj" znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania, jesli na jakies nie znajdziesz pytaj jeszcze raz ale dopiero wtedy

pozdrawiam i zycze zrealizowania marzen
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Zablokowany