Ktoś go zna??
Moderator: flapjck1
Ktoś go zna??
Czy ktoś zna to autko?? jesli tak czy moze mi cos o nim powiedziec czy wogole taki Miniaczek z '68 jeszcze do czegos sie nadaje??:) Załanczam stronke i czekam na Wasze opinie:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120009145
Pozdrawiam MICHA?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120009145
Pozdrawiam MICHA?
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
Re: Ktoś go zna??
wygląda na trochę wymęczonego, ale jeśli jest w ciągłej eksploatacji to można sie nim zainteresować.
z tyłu ma naklejkę Klubu Wiekopolski z bodajże 2002 roku, czyli jest tam znany. Chłopaki z Poznania powinni go znać.
z tyłu ma naklejkę Klubu Wiekopolski z bodajże 2002 roku, czyli jest tam znany. Chłopaki z Poznania powinni go znać.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
W takim razie prosze kolegów z Poznania aby wypowiedzieli sie na temat tego autka:) W takim razie ja tu czegos nei rozumiem dlaczego ktoś pisze ze auto jest z '68 jesli tak na prawde jest młodsze?? po co go postarzac??:( POZDRAWIAM MCIHA?
Witam!
Kilka razy widzialem tego miniaka na politechnice poznanskiej,dlatego podejrzewam ze nalezy do jakiegos studenta,ale nigdy nie mialem okazji gadac z wlascicielem.Jak widac miniak na 10" wyglada fajnie z daleka,ale z bliska widac ze przydalby mu sie remont,z tego co pamietam blacha raczej kiepska i podejrzewam ze na progach sie nie skonczy...blotniki,pas przod itd.(ale to widac tez na zdjeciach).Przebieg nieznany...

Pozdrawiam!
Kilka razy widzialem tego miniaka na politechnice poznanskiej,dlatego podejrzewam ze nalezy do jakiegos studenta,ale nigdy nie mialem okazji gadac z wlascicielem.Jak widac miniak na 10" wyglada fajnie z daleka,ale z bliska widac ze przydalby mu sie remont,z tego co pamietam blacha raczej kiepska i podejrzewam ze na progach sie nie skonczy...blotniki,pas przod itd.(ale to widac tez na zdjeciach).Przebieg nieznany...
Nie slyszales nigdy o tzw.szczepie poprostu papiery moga byc starsze niz to auto...ale ja sie na ten temat nie wypowiadam,nie jestem znawca modeli i rocznikowW takim razie ja tu czegos nei rozumiem dlaczego ktoś pisze ze auto jest z '68 jesli tak na prawde jest młodsze?? po co go postarzac??

Pozdrawiam!
NIestety nie jest zbyt biegły w Miniakach i nei wiedziałem co to jest tzw SZCZEP czy ktoś mógłby to rozwinąc aby taki ktos jak ja mial o tym jakies pojecie?:) dziekuej koledze z Poznania za wypowiedz i prosze o kolejne:) i
jesli ktos zna sie na modelach prosze aby powiedzial mi na który rok wyglada ten Miniaczek:)
POZDRAWIM MICHA?
jesli ktos zna sie na modelach prosze aby powiedzial mi na który rok wyglada ten Miniaczek:)
POZDRAWIM MICHA?
Własnie z tego co poznaje Miniaki to co rusz dowiaduje sie ze sa młodsze niż pisza tzn ze tylu właścicieli przebijało w nim nr aby go sprowadzić i nei zapracic dużej kasy??!! Rozumiem ze moze być to też kradziony samochód i aby go nie znaleźć przebili mu numery??ja tak to rozumeim nei wiem czy dobrze??
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Powód starych "papierów" i nowszego wnętrza, budy i silnika może być bardziej prozaiczny. Po prostu podczas remontu (remontów) jakie auto przechodziło na przestrzeni lat, zużyte elementy zostały wymienione na te, które akurat były dostepne: nowsze drzwi, buda, silnik, wnętrze ....
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
witam
to moje mini:)
tutaj aktualne ogłoszenie : http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1514585
o jeszcze troszkę o nim:
-podłoga jest ok
-kilka dziur w nadwoziu (podszybia, błotnik, nadkole)
-piszecie że to jest szczep, naprawdę nie jest z 68r no ale tak jest zarejestrowany, podejrzewam także lata 80te, zresztą od razu doszukujecie się wałków a najprawdopodobniej wszystko było na legalu,podejżewam że był sobie kiedyś mini, zgnił, ktoś przywiózł sobie następnego, zgłosił w WK wymianę podzespołów i tyle
-przebieg nieznany dlatego nic nie wpisałem
-co do zniżek to jak go rejestrowałem jeszcze dostałem 50% no ale teraz to już nieaktualne
jeśli komuś zależy na innych informacjach jestem pod telefonem 505570004
zapraszam na oględziny:)
to moje mini:)
tutaj aktualne ogłoszenie : http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1514585
o jeszcze troszkę o nim:
-podłoga jest ok
-kilka dziur w nadwoziu (podszybia, błotnik, nadkole)
-piszecie że to jest szczep, naprawdę nie jest z 68r no ale tak jest zarejestrowany, podejrzewam także lata 80te, zresztą od razu doszukujecie się wałków a najprawdopodobniej wszystko było na legalu,podejżewam że był sobie kiedyś mini, zgnił, ktoś przywiózł sobie następnego, zgłosił w WK wymianę podzespołów i tyle
-przebieg nieznany dlatego nic nie wpisałem
-co do zniżek to jak go rejestrowałem jeszcze dostałem 50% no ale teraz to już nieaktualne
jeśli komuś zależy na innych informacjach jestem pod telefonem 505570004
zapraszam na oględziny:)
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
za naszych czasow raczej nikt nie zrobi szczepa z jakims jumanym towarem,
dosc trudno ukryc fakt o zrodle czesci
a szczerze to byl to sposob na ominiecie dosc drakonskich restrykcji celnych w dawniejszych czasach
dosc trudno ukryc fakt o zrodle czesci
a szczerze to byl to sposob na ominiecie dosc drakonskich restrykcji celnych w dawniejszych czasach
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow