...co to ludzie nie wymyślo, panie...
Dziwactwo
Byłobyż już?
Moderator: flapjck1
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Byłobyż już?
Nie dziwactwo, ludzie mówią na to "Concept"
Jak poszperasz po sieci, to znajdziesz jeszcze wersje "piknikowo-wycieczkową", która chyba bardziej mi się podobałą, a tak pozatym to jest to nawiązanie do Van-a, czyli naturalna kolej rzeczy w stylistyce/projektowaniu samochodu na wzrór klasyka.
Pozdrawiam, Saint
Jak poszperasz po sieci, to znajdziesz jeszcze wersje "piknikowo-wycieczkową", która chyba bardziej mi się podobałą, a tak pozatym to jest to nawiązanie do Van-a, czyli naturalna kolej rzeczy w stylistyce/projektowaniu samochodu na wzrór klasyka.
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Jeżeli mam być szczery, to mi się podoba, moze nie do końca przód, ale całość ogólnie. ?adne , jasne wnętrze, wstawki a'la Paul Smiths i chromowane wstawki we wnętrzu. No bomba
Pozdrawiam, Saint
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
Jeżeli i ja mam być szczery to mnie również...
Kiedyś pamiętam pokazywali w TV jakiś taki zwykły Mini (nowy) zrobiony przez firmę od car-audio. Całe wnętrze obszyte skórą. Zamiast tylnych siedzeń - subwoofery, wzmacniacze itd. Odwtarzacz DVD. Wielkie głośniki w drzwiach. Wyposażenie z tego co gostek mówił - 150 tys. zł. Bez robocizny.
Jestem po prostu pełen podziwu dla "dziwactw" tego właśnie typu. To się zdaje nazywa "pasja"...
Kiedyś pamiętam pokazywali w TV jakiś taki zwykły Mini (nowy) zrobiony przez firmę od car-audio. Całe wnętrze obszyte skórą. Zamiast tylnych siedzeń - subwoofery, wzmacniacze itd. Odwtarzacz DVD. Wielkie głośniki w drzwiach. Wyposażenie z tego co gostek mówił - 150 tys. zł. Bez robocizny.
Jestem po prostu pełen podziwu dla "dziwactw" tego właśnie typu. To się zdaje nazywa "pasja"...
bardzo fajna taka servisowka do miniakow!!
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)