pytanie - mechanik w okolicach Krakowa
Moderator: flapjck1
pytanie - mechanik w okolicach Krakowa
mam pytanko mieszkam niedaleko krakowa i mam pytanie czy gdzieś w okolicy moge kupić skrzynie do mini rok 96 albo jakiś mechanik tylko aby był dobry odpowiedzi prosze na gg 5158583
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Re: pytanie - mechanik w okolicach Krakowa
mechanik, który robi mini w okolicach to mini doktor, warsztat ma w kryspinowie
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
nie polecam
a ja polecam
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
dlaczego nie polecasz a naprawiales cos u niego?monsterk pisze:nie polecam
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
odpowiem za michala:
nie, nie naprawial u niego, naprawia samochody ktore byly naprawiane u minidoktora
ps: zeby bylo jasne ja tylko wyrazilem czyjas opinie, ktora dobrze znam i jej argumentacje
nie, nie naprawial u niego, naprawia samochody ktore byly naprawiane u minidoktora
ps: zeby bylo jasne ja tylko wyrazilem czyjas opinie, ktora dobrze znam i jej argumentacje
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
a jakis mechanik znajacy sie na BMW mini w krakowie ? ;>
Witam wszystkich mini maniaków na początek małe sprostowanie do Warszawy sprzedałem ok.15 mini w ciągu ostatnich 2 lat każdy był wyposazony w naklejkę gwarancyjną na przedniej szybie, jak sie dobrze orietuje w Warszawie serwisujecie może 3 moje byłe samochody wiekszość jezdzi do Krakowa ze wzgledu na zaufanie i profesjonalną obsługe oraz gwarancjię na kazdą wykonaną usługę ,dziwi mnie jednak fakt warszawskich psełdo mechaników którzy to piszą ze naprawiają mini po mojej firmie jest to całkowicie niedorzeczne ponieważ po mnie nie ma co naprawiać,nie zmienia to jednak faktu ze nie naprawiam wszystkich mini które sprowadzam do Polski ze względów finansowych ,pozatym klienci wiedzą co kupują a ja moge im tylko pomóc.
Wiec co do mini z Warszawy dark old english white o którym tak piszecie był to rok 94 spi 1,3 za niecałe 8000zł
skóra drewno alufelgi,własciciel zapoznał sie ze stanem technicznym tego samochodu we warszawskim zakładzie napraw samochodów po wypadkowych,kupił samochód i był zadowolony .co do napraw sam nic w nim nie zrobiłem oprócz spięcia czujnika od chłodnicy na krótko (nowy czujnik został wysłany w ciągu 1 tygodnia od daty zakupu).Co więcej nie moge zrozumieć jak mozna pisać ze się naprawia po kimś skoro sie nie widzi czy ktoś coś naprawiał wcześniej...a jestem pewny ze nie ruszyłem nic w tym samochodzie...i na koniec co do mk serwisu mini w Warszawie uwazajcie co tam naprawiacie ponieważ mechanik moze niewidzieć co sie zepsuło lub może naprawiac nie uszkodzone elementy pojazdu...
Pozdrawiam
Toamsz Mroskowiak
Mini Doktor Company
Wiec co do mini z Warszawy dark old english white o którym tak piszecie był to rok 94 spi 1,3 za niecałe 8000zł
skóra drewno alufelgi,własciciel zapoznał sie ze stanem technicznym tego samochodu we warszawskim zakładzie napraw samochodów po wypadkowych,kupił samochód i był zadowolony .co do napraw sam nic w nim nie zrobiłem oprócz spięcia czujnika od chłodnicy na krótko (nowy czujnik został wysłany w ciągu 1 tygodnia od daty zakupu).Co więcej nie moge zrozumieć jak mozna pisać ze się naprawia po kimś skoro sie nie widzi czy ktoś coś naprawiał wcześniej...a jestem pewny ze nie ruszyłem nic w tym samochodzie...i na koniec co do mk serwisu mini w Warszawie uwazajcie co tam naprawiacie ponieważ mechanik moze niewidzieć co sie zepsuło lub może naprawiac nie uszkodzone elementy pojazdu...
Pozdrawiam
Toamsz Mroskowiak
Mini Doktor Company
Witam.
Nie rozumiem tłumaczen Mini Doktora, podobno tylko winny sie tłumaczy, wiec cos w tym musi byc.
Odnosne profesjonalnosci napraw u owego Doktora:
Sam osobiscie nie mialem okazji korzystac z uslug, natomiast znajomy X, skorzystal kiedys z naprawy w owym warsztacie i był bardzo niezadowolony z niesolidnosci i niewywiazywania sie w terminie.
A oto przykład: zamontowano mu rozrusznik nowego typu (krótki) z innym kształtem zebow, do mini, który potrzebowal rozrusznika z selenoidem.
Po zamontowaniu jak wiecie, dzwiek jest niezbyt przyjemny, jednakze jakos to kreci.
Po pytaniu co sie dzieje ,Mini Doktor odpowiada: wszystko sie dotrze.
Ot taka historia....
Nie rozumiem tłumaczen Mini Doktora, podobno tylko winny sie tłumaczy, wiec cos w tym musi byc.
Odnosne profesjonalnosci napraw u owego Doktora:
Sam osobiscie nie mialem okazji korzystac z uslug, natomiast znajomy X, skorzystal kiedys z naprawy w owym warsztacie i był bardzo niezadowolony z niesolidnosci i niewywiazywania sie w terminie.
A oto przykład: zamontowano mu rozrusznik nowego typu (krótki) z innym kształtem zebow, do mini, który potrzebowal rozrusznika z selenoidem.
Po zamontowaniu jak wiecie, dzwiek jest niezbyt przyjemny, jednakze jakos to kreci.
Po pytaniu co sie dzieje ,Mini Doktor odpowiada: wszystko sie dotrze.
Ot taka historia....
heh na razie sami znajomi tych, co naprawiali u dr. się wypowiadają
Ja serwisuje i kupuje części u doktora juz 1,5 roku i moje mini jeździ: ) cala mechanika jest robiona u niego i wszystko chodzi znakomicie
do doktora zawsze można pojechać i jego mechanicy i on jak jest to zawsze służą pomocą
nie mówcie ze się chłopak nie zna, zajmuje się miniakami juz pare ładnych lat
na pewno ma wady, o których wszyscy mówią i żartują "terminy" wynika to z tego ze ma natłok klientów z całej polski, ale miejmy nadzieje ze w miarę rozwijania się jego warsztatu i ta terminowość się poprawi
i ja jeszcze raz polecam ten warsztat z cala pewnością!!
ps. winni się tłumaczą??
hmmm jak ja bym miał własny warsztat to też bym bronił jego dobrą marke
Ja serwisuje i kupuje części u doktora juz 1,5 roku i moje mini jeździ: ) cala mechanika jest robiona u niego i wszystko chodzi znakomicie
do doktora zawsze można pojechać i jego mechanicy i on jak jest to zawsze służą pomocą
nie mówcie ze się chłopak nie zna, zajmuje się miniakami juz pare ładnych lat
na pewno ma wady, o których wszyscy mówią i żartują "terminy" wynika to z tego ze ma natłok klientów z całej polski, ale miejmy nadzieje ze w miarę rozwijania się jego warsztatu i ta terminowość się poprawi
i ja jeszcze raz polecam ten warsztat z cala pewnością!!
ps. winni się tłumaczą??
hmmm jak ja bym miał własny warsztat to też bym bronił jego dobrą marke
Parę zdań o M.Dr
Witam!Jeżeli chodzi o Mini Doctorka to powiem Wam tak szczerze-naprawiam u Niego swojego miniaka już parę dobrych miesięcy na raty (jak sie pojawi kasa) i jestem bardzo zadowolony!!Wcześniej naprawiałem u Pioruna,ale wyszło jak wyszło.Wg mnie Tomek jest bardzo dobrym specjalistą od Miniaków i wiem,że tylko Jemu mogę zostawi c swojego Mini.Aha-panowie z Wawy-do gonienia się wystarczą wam tylko łapy!!
heh dobra pulapka slowna
poprostu wymieniam czesci, nie mam kasy zeby wszystko zrobic za jednym zamachem
a jakie fakty chcesz co wymienilem?? hmm sporo tego bylo
poprostu wymieniam czesci, nie mam kasy zeby wszystko zrobic za jednym zamachem
a jakie fakty chcesz co wymienilem?? hmm sporo tego bylo
Ja również jestem zadowolony z Doktora..Jeżeli mieszkasz w okolicy Krakowa i potrzebujesz coś do mini to dlaczego nie? Według mnie zawsze jest jakiś nie w pełni zadowolony klient ale nie ma co szukać dalej..Doktor się zna na mini i według mnie załatwi dobrą skrzynie za niezłą kase.
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
No i znowu z niewinnego,
wydawałoby się pytania (gdzie znajde mechanika w mojej okolicy) zrobiła sie ostra dyskusja.
Nawet pojawił się w tej dyskusji Troll w postaci świeżo zalogowanego nicka tylko do tego tematu.
Te Trolle na naszym forum to chyba jakiś znak czasu albo zwykły brak odwagi - generalnie jest śmiesznie, ale to dobrze bo zima jest i takie tematy zastępcze i trolle rozweselają lekturę forum,
ale wracajac do tematu:
Polecam Mini Doktora !!!
Piszę to bo od 1,5 roku serwisuję moje mini u Mini Doktora. Miałem z Tomkiem rózne sytuacje, nawet taką, że przez jego nietereminowośc nie pojechałem na jedną z eliminacji APMC.
Ale obserwując rozwój firmy Tomka, musze powiedzieć że zrobił duże postępy zarówno w terminowości jak i wyposażeniu swojego warsztatu.
Warsztat Mini Doktora to już nie jest zatęchła dziura z glinianą podłoga i auta naprawiane na trawniku. Teraz warsztat Tomka wygląda naprawdę przyzwoicie (wylewki, pomysłowy kanał najazdowy).
Ja naprawiam Mini u Tomka (Mini Doktora) i będę to robił nadal. Jeśli ktoś mieszka w Krakowie i okolicach to ma szczęście że w okolicy jest warsztat specjalizujący się w mini.
osobiście ciesze się że w polsce mamy już kilka miejsc gdzie można zlecić zarówno codzienne naprawy jak i odbudowę naszych samochodów (rogal, artur miernik, mini doktor, monsterk) i życzę wszystkim żeby mieli jak najwięcej zadowolonych klientów,
a ocenianie firm konkurencyjnych jest chyba trochę nie w porządku jeśli nie zna się wszystkich szczegółów, taka sytuacja zawsze będzie budziła wątpliwości co do rzeczywtstych intencji autora takiej wypowiedzi,
a wracajac do mini doktora, cóż nie mówię że nigdy nie popełnił błędu, ale kto nie próbuje ten się nie myli, tomek bardzo rozsądnie rozwija swoją firmę i jego warsztat prezentuje juz teraz dośc wysoki poziom, mam nadzieję że doktor nie spocznie i nadal będzie się rowijał i starał się dorownac najlepszym czego sobie i wszystkim jego klientom zycze
wydawałoby się pytania (gdzie znajde mechanika w mojej okolicy) zrobiła sie ostra dyskusja.
Nawet pojawił się w tej dyskusji Troll w postaci świeżo zalogowanego nicka tylko do tego tematu.
Te Trolle na naszym forum to chyba jakiś znak czasu albo zwykły brak odwagi - generalnie jest śmiesznie, ale to dobrze bo zima jest i takie tematy zastępcze i trolle rozweselają lekturę forum,
ale wracajac do tematu:
Polecam Mini Doktora !!!
Piszę to bo od 1,5 roku serwisuję moje mini u Mini Doktora. Miałem z Tomkiem rózne sytuacje, nawet taką, że przez jego nietereminowośc nie pojechałem na jedną z eliminacji APMC.
Ale obserwując rozwój firmy Tomka, musze powiedzieć że zrobił duże postępy zarówno w terminowości jak i wyposażeniu swojego warsztatu.
Warsztat Mini Doktora to już nie jest zatęchła dziura z glinianą podłoga i auta naprawiane na trawniku. Teraz warsztat Tomka wygląda naprawdę przyzwoicie (wylewki, pomysłowy kanał najazdowy).
Ja naprawiam Mini u Tomka (Mini Doktora) i będę to robił nadal. Jeśli ktoś mieszka w Krakowie i okolicach to ma szczęście że w okolicy jest warsztat specjalizujący się w mini.
osobiście ciesze się że w polsce mamy już kilka miejsc gdzie można zlecić zarówno codzienne naprawy jak i odbudowę naszych samochodów (rogal, artur miernik, mini doktor, monsterk) i życzę wszystkim żeby mieli jak najwięcej zadowolonych klientów,
a ocenianie firm konkurencyjnych jest chyba trochę nie w porządku jeśli nie zna się wszystkich szczegółów, taka sytuacja zawsze będzie budziła wątpliwości co do rzeczywtstych intencji autora takiej wypowiedzi,
a wracajac do mini doktora, cóż nie mówię że nigdy nie popełnił błędu, ale kto nie próbuje ten się nie myli, tomek bardzo rozsądnie rozwija swoją firmę i jego warsztat prezentuje juz teraz dośc wysoki poziom, mam nadzieję że doktor nie spocznie i nadal będzie się rowijał i starał się dorownac najlepszym czego sobie i wszystkim jego klientom zycze
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
mowisz o seba??
zalogowany jest od wrzesnia heh to jego pierwszy post
zalogowany jest od wrzesnia heh to jego pierwszy post