kiedy wymienic płyn ham...

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

PawcioCooper

kiedy wymienic płyn ham...

Post autor: PawcioCooper »

wybija mi wymiana płynu ale to jakas paranoja w zadnym aucie nie wymienialem plynu!!! czy ktos wymienia ??? bo to takie wyciaganie kasy na sile od kierowcow :( myle sie???
PawcioCooper

Re: kiedy wymienic płyn ham...

dzięki bardzo witek :) ale jechac z tym do salonu czy chłopaki z warsztatu mogą mi go wynienic???? mam nadzieje ze nie bedzie potem problemów z gwarancja aa ajak potem zrobic reset kompa po wymienianie??
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

plyn mozesz wymienic w jakimkolwiek warsztacie :) nic nie powinni zepsuc, zreszta ASO najpewniej tylko skasuje kontrolke i plyn zostawi stary 8)

co do kasowania przypomnienia to pogrzeb w tym forum z usa ktore bylo podane w watku o wymianie oleju pewnie na tej samej zasadzie sie to odbywa :mrgreen:
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
PawcioCooper

tez tak mysle :) pewnie pójde do chłopaków z warsztatu zrobiom mi to za piwko :)
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dawid »

pawcio - masz jakichs sprawdzonych chlopakow, bo nie chce trafic na partaczy ;)
PawcioCooper

rabią mi wszystkie auta ale z miniakiem się troche boję do nich pojechac :) w sumie na bmkach się znają i wszystko co dotad robili przy innych autach jest oki tyle ze oni sa z gliwic a w krakowie nikogo nieznam :( w Kraku to rok temu na parkingu u arba w przegorzałach zmienialismy zkolegą 4 koła na zimówki w mini :)
ODPOWIEDZ