Rozstanie
Moderator: flapjck1
Rozstanie
Witam wszystkich uczestnikow , i byc moze ku uciesze wielu z nich pragne oswiadczyc ze jest to moj ostatni post na tych stronach. Decyzje ta podjolem po konsultacjach z moim klubem, na zlecenie ktorego przeprowadzilem wlasnie sade na temat przekroju ludzi tam wystepujacych,ich pogladow na sprawy zwiazane ze swiatem Mini, znawstwa tematu itp. Z przykroscia musze stwierdzic, ze zawiodlem sie bardzo, a szkoda - gdyz z wspolpracy naszych klubow moglo powstac cos fajnego z korzyscia dla obu stron. Z tego tez powodu prawdopodobnie nie przyjedziemy wiekszom grupa na zlot majowy do Polski. My bedziemy napewno na zlocie w Danii-Roskilde w lipcu. Mysle ze z niektorymi z was spotkam sie osobiscie i wtedy rzeczowo porozmawiamy,jak to na forum bywalo. Najwazniejszym mankamentem tych stron jest to ze ludzie odpowiedzialni za ich jakosc /zwani przez was moderatorami/ wybierani sa gdy wysla najwiecej postow, a nie na podstawie co soba reprezentuja. Jezeli oni maja byc wyrocznia we wszystkim, to przede wszystkim musza przestrzegac samemu,regulaminu, aby wymagac od innach tego samego. Nie moze byc rownych,rowniejszych i garbatych.W obecnych warunkach jest to niemozliwe gdyz nie naleza/ nie wiem czy wszyscy,lecz ci z ktorymi mialem przyjemnosc na forum/ oni nawet do Klubu Mini Polska, i jak jeden z nich mi powiedzial nikt nic zrobic mu nie moze. Regulamin stworzony zostal bardzo przejzyscie i jest bardzo dobry.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i szkoda. Wracam teraz do domu,po bardzo udanym pobycie w Polsce,szkoda ze tak krotko. P.S. nadal wszystkie slowa krytyki pod moim adresem przyjme,lecz tylko na prawatny adres,wtedy na wszystkie odpowiem. Na forum tylko je przeczytam,bez ryposty.Adres emeilowy pozostaje ten sam.
Re: Rozstanie
Kurcze stary to po co takie jazdy tu robiłeś i podnosiłeś wszystkim ciśnienie??? Na tym forum ludzie się bardzo dobrze znają, a tu jakiś gość "engel.49" siał zamęnt i próbował wtrącić swoje mądrości. A ten post to po co, co chcesz tym pokazać? A z jakiej Ty planety jesteś, w ogóle to masz Mini czy to tylko tak z nudów? KURCZE JAKI KOLEŚ ! ! !
I się cieszę, że już tu nie będziesz pisać, bardzo dobry wybór ! ! !
I się cieszę, że już tu nie będziesz pisać, bardzo dobry wybór ! ! !
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
nie karmić trola
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Good night Engel... and good luck
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
wszystkie te pogaduch z engelem byly jakos naciagane - jestem tu świerzy a uwazam ze zostałem dobrze przyjety, a na kilku forach sie udzielam,. Do tego nie mam zastrzezen.
swoja drogą to czytajac twoje tematy czekałem tylko na ujawnienie mini , a klutnie jakos taktyczni omijałem
swoja drogą to czytajac twoje tematy czekałem tylko na ujawnienie mini , a klutnie jakos taktyczni omijałem
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
UFF!
Wot i wziął rodzynek i rozpękł się...
Z jednej strony chce się powiedzieć: nie bądź pan rura i pan nie pękaj...
Z drugiej: oczywiście szanujemy Cię
Ja tam żegnam Pana ozięble, nic dobrego z tej "wizyty z innego wymiaru" nie wyniknęło...
Z jednej strony chce się powiedzieć: nie bądź pan rura i pan nie pękaj...
Z drugiej: oczywiście szanujemy Cię
Ja tam żegnam Pana ozięble, nic dobrego z tej "wizyty z innego wymiaru" nie wyniknęło...
Nie wywołuj wilka z lasu
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
NIE KARMIMY ROLLA .... znów kurde dostane ostrzenieżenie i mosterk mnie zjedzie , hahahaa
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979