Cześć mam problem bo ostatnio troche moj komputer pokładowy w aucie oszalał na skutek zimna !
Chce go zrestartować a jedyny sposób jaki mi przychodzi do głowy oprócz wizyty w salonie BMW to zdjęcie klemy z akumulatora . Problem mój jest taki że teraz nie wiem czy radio po ponownym włączeniu bedzie potrzebowało jakiegoś kodu autoryzacji (pinu) bo takiego nie posiadam w dokumentach !!
Jak mieliście podobny problem albo aku wam sie rozładował to napiszcie co było potem POzdro
Radio cooper europa ?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Radio cooper europa ?
jesli radio jest fabryczne, to bez problemu ( i bezplatnie ) powinienes dostac pin od najblizszego serwisu bmw po podaniu vin-u auta
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
po odlaczeniu akumulatora nie powinno byc problemu - radio powinno miec podreczna baterie która resetuje sie tylko przy demontazu
z tego co wiem reset kompa nastepuje po 30 minutowym odlazceniu klem... a radio chyba da rade, kazdy serwis audio samochodowy,czy bmw ci to uruchomi, jak nie za darmo,to za jakąs symboliczna kwote...
Konrad K_2 pisze:po odlaczeniu akumulatora nie powinno byc problemu - radio powinno miec podreczna baterie która resetuje sie tylko przy demontazu
Dokładnie - mój akumulator był odłączony ponad miesiąc a radio nie zakodowało się.