Serwis Kraków
Serwis Kraków
Witam po raz pierwszy i od razu pytanie do osób z małopolski. Czy w Krakowie lub w okolicy jest godny polecenia serwis dla Mini? Uprzedzam, że nie znalazłem info na forum. Pozdrawiam.
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Serwis Kraków
pokaz swoje autko
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Nie wiem, zapytaj na forum BMW :p he he he
tylko bez urazy
tylko bez urazy
Witam
Ja robie przeglądy w Bawari-motors w Katowicach. W Krakowie chyba nie ma serwisu z autoryzacją, przynajmniej ja o takim nic nie wiem. Co do Katowic to nie mam do nich zastrzeżeń, ale nie miałem dotąd żadnych problemów, odpukać, tylko standardowe przeglądy.
Pozdrawiam
Wojtek
Ja robie przeglądy w Bawari-motors w Katowicach. W Krakowie chyba nie ma serwisu z autoryzacją, przynajmniej ja o takim nic nie wiem. Co do Katowic to nie mam do nich zastrzeżeń, ale nie miałem dotąd żadnych problemów, odpukać, tylko standardowe przeglądy.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtello pisze:Nie wiem, zapytaj na forum BMW :p he he he
tylko bez urazy
Jak nie wiesz to się nie odzywaj i nie nabijaj sobie postów, czytaj ze zrozumieniem. Bez urazy
Czyli tak jak myslalem, w Krakowie ciezko z dobrym serwisem i najblizej Katowice
Natomiast chyba ze sprawdzeniem samego zawieszenia powinien chyba sobie poradzic jakikolwiek większy serwis np. typu FeuVert? Pozdrawiam wszystkich.
Natomiast chyba ze sprawdzeniem samego zawieszenia powinien chyba sobie poradzic jakikolwiek większy serwis np. typu FeuVert? Pozdrawiam wszystkich.
Czasem mi cos stuknie w tylnym zawieszeniu (na wiekszych nierownosciach) i wolalbym wiedziec czy cos jest do wymiany czy nie.
Jeśli stuki występują tylko sporadycznie, czyli nie zawsze na nierównościach, to będzie trochę zachodu żeby to zdiagnozować. Natomiast jeżeli występują zawsze na nierównościach to powinien sobie z tym poradzić każdy przeciętny serwis. Napisz jaka diagnoza po wizycie w serwisie.
Pozdrawiam
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtek
Okazalo sie ze uchwyty gumowe tylnego stabilizatora do wymiany. W sumie drobiazg
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
jkarB12 a zdradzisz jak wyglada Twoje autko?
No tak W Krakowie to zawieszenie leci szybko. Też robie przegląd zawieszenia ,żeby to jeszcze na gwarancji było wymienione.
Dokladnie. Ze wzgledu na stan dróg zastanawiam czy warto przechodzic na felgi 17 z 16-stek RunFlat...