kalendarz?
Moderator: flapjck1
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
kalendarz?
witam, moze jakis kalendarz bysmy skleili?
obecnie korzystam z kalendarzy fundacji labrador ale chetnie bym w nastepnym roku popatrzyl na miniaki tzn i mini i MINI
w razie czego chetny jestem na fotosesje w krakowie moge pomoc i rowniez oddac swoje auto innemu fotografowi
tak patrze na obecny kalendarz i jest ok, w sumie format A3 chyba, gdzie polowa to zdjecie
mysle, ze przy zamowieniu kilku sztuk, bo pewnie tylko pare osob bedzie chetnych koszt kalendarza to ~20pln
obecnie korzystam z kalendarzy fundacji labrador ale chetnie bym w nastepnym roku popatrzyl na miniaki tzn i mini i MINI
w razie czego chetny jestem na fotosesje w krakowie moge pomoc i rowniez oddac swoje auto innemu fotografowi
tak patrze na obecny kalendarz i jest ok, w sumie format A3 chyba, gdzie polowa to zdjecie
mysle, ze przy zamowieniu kilku sztuk, bo pewnie tylko pare osob bedzie chetnych koszt kalendarza to ~20pln
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: kalendarz?
Temat juz byl obrabiany na zakladce klubowej. Koszt kalendarza jest dosyc spory. Jesli juz robic to tyle, zeby bylo dla klubowiczow i ewentualnie na sprzedawanie na roznych imprezach typu IMM czy coroczny zlot MKP.
Ja tam kiedys proponowalem rozpisanie takiego malego konkyrsiku wewnatrz klubu na zdjecia ktore zostana umieszczone plus jakis opis wlasciciela i samochodu ew. autora zdjec plus samochodu. Jak cos to poczytajcie.
Ja rowniez jestem chetny pomoc w realizacji tego pomyslu.
Ja tam kiedys proponowalem rozpisanie takiego malego konkyrsiku wewnatrz klubu na zdjecia ktore zostana umieszczone plus jakis opis wlasciciela i samochodu ew. autora zdjec plus samochodu. Jak cos to poczytajcie.
Ja rowniez jestem chetny pomoc w realizacji tego pomyslu.
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Tak, tak omawialiśmy taki kalendarz - koszt to chyba ok 3000,- jak się nie mylę (tego typu jak ostatni czyli i pierwszy )
Sprawdzę i dam znać w następnym tygodniu. Co do "złożenia" to projekt chyba dadzą radę zrobić klubowicze - tylko co z wyborem fotek - przecież każdy z nas będzie chciał tam zaistnieć.
Sprawdzę i dam znać w następnym tygodniu. Co do "złożenia" to projekt chyba dadzą radę zrobić klubowicze - tylko co z wyborem fotek - przecież każdy z nas będzie chciał tam zaistnieć.
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
szkoda, ze ograniczacie sie tylko do klubowiczow, taka "elyta" see robicie, no ale jak chcecie
mysle, ze wiele moglbym pomoc, ale nie bede sie o to prosil, tym bardziej, ze za 3000 zltoych to nie wiem co to za kalendarze maja byc, ale chyba ze zlota zdrapka na kazdy miesiac pod ktora do wygrania sa felgi
robilem kalendarze 2 lata temu, koszt jeden sztuki byl 24 zł bez wzgledu na to czy jedna sztuka czy sto pięćdziesiąt cztery, papier kredowy gramatura 280 full color, bindowany
no nic, powodzenia, pochwalcie sie gotowym kalendarzem na forum dostepnym dla zwyklych szarych uzytkownikow forum - rownecznie robiac kalendarz tylko dla waszej smietanki ograniczacie jego sprzedaz, bo miesiecy jest 12, a na jednej stronie mozna spokojnie z zachowaniem ladnego skladu umiescic trzy autka
mysle, ze wiele moglbym pomoc, ale nie bede sie o to prosil, tym bardziej, ze za 3000 zltoych to nie wiem co to za kalendarze maja byc, ale chyba ze zlota zdrapka na kazdy miesiac pod ktora do wygrania sa felgi
robilem kalendarze 2 lata temu, koszt jeden sztuki byl 24 zł bez wzgledu na to czy jedna sztuka czy sto pięćdziesiąt cztery, papier kredowy gramatura 280 full color, bindowany
no nic, powodzenia, pochwalcie sie gotowym kalendarzem na forum dostepnym dla zwyklych szarych uzytkownikow forum - rownecznie robiac kalendarz tylko dla waszej smietanki ograniczacie jego sprzedaz, bo miesiecy jest 12, a na jednej stronie mozna spokojnie z zachowaniem ladnego skladu umiescic trzy autka
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
arti: ales im pojechal
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
to chociaz kalendazyk w wersji cyfrowej i jak ktos bedzie chciał to sobie wydrukluje
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
artoholik pisze:szkoda, ze ograniczacie sie tylko do klubowiczow, taka "elyta" see robicie, no ale jak chcecie
przyłącz się do "elyty"
co do kalendarza - stron było 12 a miniaków na stronie czasem dzieścia (format - taki inny a papier ładny) Koszta takiego jak już kiedyś był to w Krakowie ok 4.000 a we Wrocku 3.300
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
A ja pracuję w drukarni cyfrowej, wiec jakby co mogę wywalczyć dobrą cenę.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
a ja mam drukarnie cyfrową... jak by co to mogę zaproponować dobrą cenę ;p
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
ty panie to wiesz co....
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow