Przymiarka do mini
Moderator: flapjck1
Przymiarka do mini
Witam,
mój pierwszy post na formu, ale konieczny do dalszej współpracy
Chcę kupić mini, ale nigdy nie siedziałem w żadnym. Mam 191cm wzrostu i chciałbym się po prostu do jednego przymierzyć
Jestem z Krakowa i jestem w stanie podjechać w dowolnie miejsce (może poza Hutą) naszego pięknego miasta. Jeśli ktoś z użytkowników mini w Krakowie byłby skłonny mnie na 2 minuty wpuścić do środka, będę bardzo wdzięczny.
Oraz pytanie ogólne: czy ktoś z takim wzrostem lub wyższy ma mini i się mieści?
Pozdrawiam serdecznie,
Paweł Nowak
mój pierwszy post na formu, ale konieczny do dalszej współpracy
Chcę kupić mini, ale nigdy nie siedziałem w żadnym. Mam 191cm wzrostu i chciałbym się po prostu do jednego przymierzyć
Jestem z Krakowa i jestem w stanie podjechać w dowolnie miejsce (może poza Hutą) naszego pięknego miasta. Jeśli ktoś z użytkowników mini w Krakowie byłby skłonny mnie na 2 minuty wpuścić do środka, będę bardzo wdzięczny.
Oraz pytanie ogólne: czy ktoś z takim wzrostem lub wyższy ma mini i się mieści?
Pozdrawiam serdecznie,
Paweł Nowak
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Re: Przymiarka do mini
TAK,
nawet Maciek Wisławski jężdził MINI no i się mieścił
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
Witam i zapraszam do przymiarki:)
pozdrawiam Marcin 501 57 53 50
pozdrawiam Marcin 501 57 53 50
Mini Cooper 1,3 93r - czerwony
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Wejdziesz bez problemu. Rozumiem, że "mięśnia" nie posiadasz bo wtedy mógłby być kłopot.
To dobra informacja dla mnie, bo jestem jego postury
Tak czy siak dalej chcę się posadzić w mini, żeby zobaczyć pozycję, itp. Marcin - jutro będę dzwonił do Ciebie, dzięki za numer.
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Bez względu na to ,czy się Zmieścisz czy nie ,to mini Możesz kupić. Zawsze istnieje jeszcze opcja kolekcjonera ,posiadacza.
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
Witam,
Właściwie to mam taki sam problem jak poprzednik tzn.
Mam 198 cm wzrostu, i raczej jestem szczupły, no i zasadnicze pytanie czy się zmieszcze do mojego ukochanego MINI. To moje marzenie i wreszcie na początku przyszłego roku dokonam zakupu. Tylko nie wiem czy wejdę i będę normalnym użytkownikiem.
Więc tu pytanie a raczej prośba czy ktoś zechciał by się ze mną spotkać i opowiedzieć mi o użytkowaniu tego pięknego autka i pozwolił się przymieżyć?
Jestem z Trójmiasta
Mam 198 cm wzrostu, i raczej jestem szczupły, no i zasadnicze pytanie czy się zmieszcze do mojego ukochanego MINI. To moje marzenie i wreszcie na początku przyszłego roku dokonam zakupu. Tylko nie wiem czy wejdę i będę normalnym użytkownikiem.
Więc tu pytanie a raczej prośba czy ktoś zechciał by się ze mną spotkać i opowiedzieć mi o użytkowaniu tego pięknego autka i pozwolił się przymieżyć?
Jestem z Trójmiasta
zapraszamy na spotkanie tam będziesz mógł sobie nawet wybrać kolor w jakim chcesz się mierzyć informacja będzie na pewno na forum, kiedy i gdzie. myślę, że już niebawem
- rambo_3m
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
- Kontakt:
bart_ pisze:Witam,
Jestem z Trójmiasta
Służę pomocą - też jestem z Gdyni. Możemy się umówić lub możesz przyjechać na jakieś spotkanko.
Wróciłem po x latach nieobecności
Dzięki uprzejmości LUPER-a jestem na dobrej drodze do własnego mini: MIESZCZĘ SIĘ!
+ pooglądałem sobie cudne mini i dowiedziałem kilku ciekawych rzeczy.
+ pooglądałem sobie cudne mini i dowiedziałem kilku ciekawych rzeczy.