czy ktos juz widzial nowego clubmana????
Re: czy ktos juz widzial nowego clubmana????
Byłem na premierze we Frankfurcie i muszę się zgodzić z przedmówcą - brzydki !
Wczoraj widziałem kolejnego pod Birmingham .
Wczoraj widziałem kolejnego pod Birmingham .
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ja w Berlinie mialem okazje obserwowac przejazdzke dzniennikarzy i powiem wam ze calkiem calkiem niezle to wyglada. Na zywo o wiele lepiej niz na zdjeciach przedpremierowych. Ale i tak dalej uwazam ze wiele wspolnego ze starym MINI to nie ma
my też widzieliśmy będąc w berlinie, żadna rewelacja.
Dziś premiera nowego Clubmana w Katowicach Ja bedę w piątek na prywatnej premierze Clubmana hehe.Spróbuję zainteresowanym zrobic szczególowe fotki do porównania z klasycznym Clubmanem. Dodaję spróbuję ,bo jak nie wyjdzie nie chce byc tą która obiecuje i nie dotrzyma
Pozdrawiam Mirka
Pozdrawiam Mirka
Jest znacznie ładniejszy niż na zdjeciach wg mnie (po opinii kilku osób spodziewałem się raczej negatywnych odczuć estetycznych), choć stracił chyba troszkę ducha małego samochodu.
Dzisiaj miałem okazję oglądać go we wrocławskim Inchcape'ie. Sztuka jest jedna- i ponoć sprzedana od ręki.
Dzisiaj miałem okazję oglądać go we wrocławskim Inchcape'ie. Sztuka jest jedna- i ponoć sprzedana od ręki.
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Może być przekonałem się do II bocznych drzwi, a tylne są świetne
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
jest dużo ładniejszy niż nowe MINI Cooper. Ja się przekonałam do tego nowego Clubmana
Pozdrawiam Mirka
Pozdrawiam Mirka
Witam wszystkich Szukałem konkretnego tematu do witania się ale nie znalazłem - to stwierdziłem, że może tu coś skrobnę bo o Clubmanie coś tam wiem
Żeby rozwiać wszystkie wątpliwości - nie jestem posiadaczem żadnego Mini - zarejestrowałem się tutaj z ciekawości ponieważ aktualnie mam praktykę studencką w fabryce tego cudu w Oxfordzie i chciałem podglądnąć co tam do Polski stąd dociera
Co do samego Clubmana - nie wiem czy zwróciliście uwagę ale drzwi tzw. clubdoor są tylko i wyłącznie po prawej stronie - nie zależnie od tego czy kierownica jest po prawej czy po lewej stronie
Żeby rozwiać wszystkie wątpliwości - nie jestem posiadaczem żadnego Mini - zarejestrowałem się tutaj z ciekawości ponieważ aktualnie mam praktykę studencką w fabryce tego cudu w Oxfordzie i chciałem podglądnąć co tam do Polski stąd dociera
Co do samego Clubmana - nie wiem czy zwróciliście uwagę ale drzwi tzw. clubdoor są tylko i wyłącznie po prawej stronie - nie zależnie od tego czy kierownica jest po prawej czy po lewej stronie
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ja zwróciłem i uważam to za trochę chybiony pomysł gdy kierownica jest po prawej stronie...
Owszem - ale naszej części Europy to nie dotyczy - a Anglicy sami sobie krzywdę zrobili
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
mr_ivo ex Ka crazy driver from MTK yo!
artoholik pisze:mr_ivo ex Ka crazy driver from MTK yo!
WAS
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
artoholik pisze:mr_ivo ex Ka crazy driver from MTK yo!
po prostu zaoczny, to wszystko tłumaczy. Iwo, kiedy wracasz na imir? Mamy tak fajne egzamy że idzie się posrać ze szczęścia ... .
Zawodowy Szyderca