co sadzicie o tym mini
co sadzicie o tym mini
ja sie na mini akurat nie znam ale moze wychwycicie jakies detale ktore do siebie nie pasują/Zgóry dziekuje
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3931051
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3931051
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: co sadzicie o tym mini
Gotti dobrze gada...wogóle dziwny ten samochód... może on kupiony w polskim salonie ale napewno nie jako nowy Na zderzakach z przodu i z tyłu ma takie male kierunkowskazy które posiadają Miniaki tylko i wyłącznie na na rynek USA ... więc auto pochodzi pewnie z amerykańskiego e-bay'a kupione jako wrak albo było powypadkowe i ktoś je odrestaurowując zamontował na nim zderzaki US... ta druga opcja wymaga wiele zachodu żeby sobie takie zderzaczki sciągnąć. Ponadto auta z tego rocznika (sprzed liftingu który odbył się pod koniec 2004r.) nie mają 170 KM tylko 163 KM i starą skrzynię (strasznie długa przez co ma gorsze osiągi niż eSki po lifcie). Dziwne są też boczki w drzwiach w zupełnie innym kolorze niż reszta plastików czy kokpit... nie można było sobie tak skonfigurować auta. Widocznie podczas wypadku wyrwało mu drzwi i ktoś wstawił takie jakie znalazł na allego
...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika...
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
+ cena mowi wszystko. on jest po prostu za tani.
a wycieraczki to sa hmmm chyba z works'a gp
a wycieraczki to sa hmmm chyba z works'a gp
nie kumam wtedy człowieka ze jeżeli ma takie wątpliwe rzeczy pisze że bezwypadkowy
a tak przy okazji to jaka cena rocznika 2004 sugerowałaby ze cooper S jest w porządku?
a tak przy okazji to jaka cena rocznika 2004 sugerowałaby ze cooper S jest w porządku?
szara rzeczywistość:(
to najlepiej sprowadzic jednak z Niemiec...
to najlepiej sprowadzic jednak z Niemiec...
Jako że jest to mój pierwszy post na tym forum to przede wszystkim chciałem się przywitać
i teraz do rzeczy...
Jestem zupełnie zielony w temacie miniaków a niedawno narodził się dość szalony pomysł zakupu takiego ślicznego autka - proszę o opinie i spostrzeżenia na temat tego żółtka.
Mam dość blisko i prawdopodobnie w sobotę pojadę go zobaczyć na żywo
no ale zupełnie nie wiem na co szczególnie zwrócić uwagę - wszelkie sugestie mile widziane
i teraz do rzeczy...
Jestem zupełnie zielony w temacie miniaków a niedawno narodził się dość szalony pomysł zakupu takiego ślicznego autka - proszę o opinie i spostrzeżenia na temat tego żółtka.
Mam dość blisko i prawdopodobnie w sobotę pojadę go zobaczyć na żywo
no ale zupełnie nie wiem na co szczególnie zwrócić uwagę - wszelkie sugestie mile widziane