MINI V-tec
Moderator: flapjck1
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
MINI V-tec
Witka. Zakładam ten temat bo kolega będzie coś takiego produkował.
Zapewne wielu z was ma jakąś wiedzę w temacie więc zachęcam do podzielenia się nią. Mini już czeka , silnik v-tec jest...pozostaje tylko przed pracą przeanalizować projekt. Osobiście jestem b.ciekaw co to wyjdzie...
pozdrawiam
Zapewne wielu z was ma jakąś wiedzę w temacie więc zachęcam do podzielenia się nią. Mini już czeka , silnik v-tec jest...pozostaje tylko przed pracą przeanalizować projekt. Osobiście jestem b.ciekaw co to wyjdzie...
pozdrawiam
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: MINI V-tec
niech kupi gotowy kit z zawieszeniem, wcale drozej nie wyjdzie a oszczedzi sobie kupe nerwow
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Gibki Staruszek
- Maniak
Sprawa dokładnie wygląda tak,że kolega robi ten swap na zlecenie innego kolesia.Chce to zrobić sam i swoje zarobić.
ps. osobiście sam jestem za gotowym kitem , ale...niech sie dzieje... mam na co popatrzeć...
ps. osobiście sam jestem za gotowym kitem , ale...niech sie dzieje... mam na co popatrzeć...
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
to bedziesz patrzyl minimum pol roku cos mi sie widzi
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Gibki Staruszek pisze:.Chce to zrobić sam i swoje zarobić.
he he he he he he he
szkoda ze nie ma tu tej buzki z GG ale wpiszcie sobie w okno GG <hahaha> adekwatne.
- Gibki Staruszek
- Maniak
O.K wiem,ze było tu wielu co to :"v-tec i och ! i ach i tam podobne srutututu..." Ale obiecałem popytać na forum w tej sprawie. Wiem że to nie takie proste i mam do sprawy dystans.
ps. osobiście namawiam go na gotowy kit. Może ktoś go załatwić ? i jakie koszta ?
ps. osobiście namawiam go na gotowy kit. Może ktoś go załatwić ? i jakie koszta ?
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
najtaniej aktualnie chyba w usa jakies 2500 $ poszukaj nawet na tym forum bylo sporo odnosnikow na ten temat no chyba ze reset serwera zalatwil sprawe
pogrzebw tym watku o wlasnie tym
pogrzebw tym watku o wlasnie tym
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Możesz spróbować też pognębić gościa który się ukrywa pod nickiem "minivtec" , chyba ma w swoim większość możliwych dodatków
Zawodowy Szyderca
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
nowa rama , grodzie ,hamulce , instalacja , wydech - wszystko custom - problemy z połączeniem mini - inna marka typu silnik połoski - połoski pasty itd
http://img117.imageshack.us/img117/8961/img0310mf2.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/4171/img0321ol9.jpg
tak patrzac to przy dobrym strzale finansowym to w 2 miesiace mozna by zrobic
http://img117.imageshack.us/img117/8961/img0310mf2.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/4171/img0321ol9.jpg
tak patrzac to przy dobrym strzale finansowym to w 2 miesiace mozna by zrobic
- Gibki Staruszek
- Maniak
Wielki dzięks !!! parę spraw sie wyjaśniło...
zeby zrobic miniaka z vtec-iem w 2 miesiace to podziwiam i to bardzo ambitny plan firmy zajmujace sie tym na codzien daja same sobie czasu ok 10 tygodni co do zabawy z robieniem jak kolega sam chce robic wozek pod sillnik i zawieche to dolozy do tego projektu albo klijet sie wycofa pozostaje jeszcze podstawowe pytanie jaki vtec b16a2 czy juz nowe z oznaczeniem chyba f bo cena rozni sie ok 1500 $ jak bedziesz mial pytania dzwon 501270088 jak moge chetnie pomoge
- Gibki Staruszek
- Maniak
Pozwolisz ,że dam ten telefon koledze co to ma zamiar to składać i samemu inwestorowi .
Ostatnio zmieniony 04 gru 2008, 20:51 przez Gibki Staruszek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
minivtec pisze:zeby zrobic miniaka z vtec-iem w 2 miesiace to podziwiam i to bardzo ambitny plan firmy zajmujace sie tym na codzien daja same sobie czasu ok 10 tygodni co do zabawy z robieniem jak kolega sam chce robic wozek pod sillnik i zawieche to dolozy do tego projektu albo klijet sie wycofa pozostaje jeszcze podstawowe pytanie jaki vtec b16a2 czy juz nowe z oznaczeniem chyba f bo cena rozni sie ok 1500 $ jak bedziesz mial pytania dzwon 501270088 jak moge chetnie pomoge
ale w firmach jest kilka projerktów jednoczesnie i praca 8 godzin bez weekendów
15 dni od 6 do 24 i można jeździć z v-kiem ! poprawki niewykluczone ale samochodzik zbudowany jest:)
- Gibki Staruszek
- Maniak
Byłem zobaczyć v-tec'a . Głowica leży na tylnej kanapie i kable są pocięte.. a zleceniodawca szuka nowego wykonawcy