problem z elektryką?
problem z elektryką?
przewertowalam dzial i w sumie znalazlam zblizony topic- odnosnie samoczynnego otwierania sie bagaznika, ale chyba jednak to nie ten problem...
dzisiaj rano mialam problem z zaryglowaniem drzwi automatycznym- slychac bylo, ze cos sie w drzwiach dzieje ale sie nie zamykaly. wysiadlam, obejrzalam wszystkie, pootwieralam i pozamykalam, zaryglowalam drzwi z reki i pojechalam. dojechalam z warszawy do zakroczymia, gdzie na statoilu minias oszalal. wysiadlam, nalewam paliwa a szyby sie same opuszczaja. wsiadam, probuje zamknac- nic. dopiero po odpaleniu ida do gory. no to wysiadam. one w dol. przez chwile myslalam, ze to jakies jaja... wtedy sie alarm wlaczyl. pilot nie dzialal, wylaczylam alarm wpychajac klucz w stacyjke. wsiadlam- drzwi sie nie rygluja, szyby nie ida w gore. odpalam, moge podniesc szyby ale nie zaryglowac drzwi. radio nie dziala, klima nie dziala. siedzialam tak w miniasie 1,5 godz czekajac na assistance. zaznaczam, ze mam miniasa 3 miesiace, ma przejechane tylko 6,5 tysia. mial ktos podobny problem?
obecnie jestem w bydgoszczy, jak dojechalam do serwisu bylo juz nieczynne mimo, ze na wroclawskiej niby do 15 pracuja ale 13 juz pusto mieli... wsiadlam w pociag i teraz pozostaje mi czekac.. ale w czekaniu najlepsza nie jestem, dlatego pytam, czy mial ktos juz z czyms takim do czynienia?
btw.- jak ktos mijal dzisiaj pepper white coopera s z czarnym dachem i charakterystycznymi blachami wiezionego przez lawete- to bylismy my.
dzisiaj rano mialam problem z zaryglowaniem drzwi automatycznym- slychac bylo, ze cos sie w drzwiach dzieje ale sie nie zamykaly. wysiadlam, obejrzalam wszystkie, pootwieralam i pozamykalam, zaryglowalam drzwi z reki i pojechalam. dojechalam z warszawy do zakroczymia, gdzie na statoilu minias oszalal. wysiadlam, nalewam paliwa a szyby sie same opuszczaja. wsiadam, probuje zamknac- nic. dopiero po odpaleniu ida do gory. no to wysiadam. one w dol. przez chwile myslalam, ze to jakies jaja... wtedy sie alarm wlaczyl. pilot nie dzialal, wylaczylam alarm wpychajac klucz w stacyjke. wsiadlam- drzwi sie nie rygluja, szyby nie ida w gore. odpalam, moge podniesc szyby ale nie zaryglowac drzwi. radio nie dziala, klima nie dziala. siedzialam tak w miniasie 1,5 godz czekajac na assistance. zaznaczam, ze mam miniasa 3 miesiace, ma przejechane tylko 6,5 tysia. mial ktos podobny problem?
obecnie jestem w bydgoszczy, jak dojechalam do serwisu bylo juz nieczynne mimo, ze na wroclawskiej niby do 15 pracuja ale 13 juz pusto mieli... wsiadlam w pociag i teraz pozostaje mi czekac.. ale w czekaniu najlepsza nie jestem, dlatego pytam, czy mial ktos juz z czyms takim do czynienia?
btw.- jak ktos mijal dzisiaj pepper white coopera s z czarnym dachem i charakterystycznymi blachami wiezionego przez lawete- to bylismy my.
Re: problem z elektryką?
R56?
Nie jestes sam.
rdza gdzie elektryka jest uziemienie albo czeba wymienic Body Control Module.
Nie jestes sam.
rdza gdzie elektryka jest uziemienie albo czeba wymienic Body Control Module.
dobrze wiedziec, ze nie jestem sama. ale rdza w aucie, ktore 3 miechy temu wyjechalo z salonu? dziza krajst...
czekam do poniedzialku co mi magicy w serwisie powiedza... mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle..
czekam do poniedzialku co mi magicy w serwisie powiedza... mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle..
- jrock7
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Miałem podobne problemy zimą, gdy szyba od kierowcy wariowała - okazało się, ze silniczek od mechanizmu otwierania szyby byl zamokniety - samo przeszło po kilku dniach - jedna uwaga, jest to Cooper z 2002 i podobno to jedna z jego częstych wad....Nie wiem czy w nowych MINI takie cos wogóle wystepuje...
Pozdro!
Pozdro!
powinni mi dac auto zastepcze, fakt. ale serwis zamkniety, zaproponowali z wypozyczalni ale nie wiadomo ktorej i musialabym poniesc koszty kaucji- 500 do 1000zl. nie mialam czasu siedziec do wieczora bo przeciez w sobote to malo kto pracuje... a musialam sie dostac z warszawy do bydgoszczy.
ogolnie jestem w kiepskim humorze przez to.. niby stal na deszczu w piatek przez pare h ale noc stal w garazu.. sama juz nie wiem. wscieklam sie i tyle.
ogolnie jestem w kiepskim humorze przez to.. niby stal na deszczu w piatek przez pare h ale noc stal w garazu.. sama juz nie wiem. wscieklam sie i tyle.
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
zlosliwosc rzeczy martwych, te auta juz chyba tak maja, ze lubia platac figle..
To jest bardzo drobna rdza, ale elektronika w aucie musi miec pelny napiecy, innaczej szalaje.mara pisze:dobrze wiedziec, ze nie jestem sama. ale rdza w aucie, ktore 3 miechy temu wyjechalo z salonu? dziza krajst...
Oraz, jak pisalem, Body Control Module sie popsul. Domyslalam sie ze pierwsze co zrobi salon jest update oprogramowanie, tylko ze to nic nie zrobi.
w serwisie nic nie znalezli. podpieli pod komputer, odpalali, sprawdzali i nic sie nie dzialo. juz sie boje, ze czeka mnie niebawem powtorka z rozrywki...