Witam.
Potrzebuję pomocy jak wspominałem w tytule, dzisiaj mam potwierdzić sprzedawcy zakup mojego pierwszego MINIAKA, o którym maryłem od lat.
Problem w tym, że nie pasi mi do końca coś ze sprzęgłem, jest troszkę jakby "za krótkie" i twarde, ale normalnie wszystko ok wysprzęgla, po za tym bieg 5 i 6 wchodzą ciężko, czy to normalne?
Pomóżcie, proszę ponieważ dzisiaj muszę zakup potwierdzić, pieniążki już zaakceptowałem...
Zakup MINI ONE D 1,4, potrzebuję porady. Proszę o pomoc!
Zakup MINI ONE D 1,4, potrzebuję porady. Proszę o pomoc!
Ostatnio zmieniony 08 sie 2008, 10:38 przez PrzemekPKM, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zakup MINI ONE D 1,4, potrzebuję porady. Proszę o pomoc!
Nie, to nie normalne.
To moze byc z braku plynu, ale to bys tesz czul z w hamulcach.
Wiesz autko do mechanika ktory sie zna na BMW, w ciaglu 10 minute powie o co chodzi.
To moze byc z braku plynu, ale to bys tesz czul z w hamulcach.
Wiesz autko do mechanika ktory sie zna na BMW, w ciaglu 10 minute powie o co chodzi.
Re: Zakup MINI ONE D 1,4, potrzebuję porady. Proszę o pomoc!
Dzięi serdeczne!
Oczywiście już się zdecydowałem, co ma by to będzie - mam nadzieję, że to nic poważnego, w przyszłym tygodniu przetestuję go na trasie Polska południowa - Litwa północna, więc jak coś ma się rypnąc to się rypnie na początku ))oby oczywiście nie, autko jest zadbane, jeździął tym koboeta przez roczek po sprowadzeniu_już jestem zadowolony a jeszcze go nie mam pod domkiem, mam nadzieję, że jutro uda mi się podjechac do kolesia i go łyknąc...
Oczywiście już się zdecydowałem, co ma by to będzie - mam nadzieję, że to nic poważnego, w przyszłym tygodniu przetestuję go na trasie Polska południowa - Litwa północna, więc jak coś ma się rypnąc to się rypnie na początku ))oby oczywiście nie, autko jest zadbane, jeździął tym koboeta przez roczek po sprowadzeniu_już jestem zadowolony a jeszcze go nie mam pod domkiem, mam nadzieję, że jutro uda mi się podjechac do kolesia i go łyknąc...