jak dostac się do radia w mini cooperze 2003
jak dostac się do radia w mini cooperze 2003
Witam forumowiczów,jestem nowy na forum,posiadam srebrnego mini coopera z 2003 roku,mam problrm z radiem,a mianowicie radio nie może znalezc żadnych stacji radiowych,sprawdzilem połączenie z anteną dachową i wszystko jest ok,teraz chce sprawdzic czy wtyk antenowy nie wypadł z tyłu radia,wiec moje pytanie jak sie dostac w to miejsce?
kolejny problem to piszcząca pompa wspomagania,wydaje mi się że wspomaganie coraz słabiej działa, no i przy kazdym skrecie piszczy
kolejny problem to piszcząca pompa wspomagania,wydaje mi się że wspomaganie coraz słabiej działa, no i przy kazdym skrecie piszczy
Re: jak dostac się do radia w mini cooperze 2003
Ciekawe mam dokładnie ten sam problem
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
zeby dojsc do radia musisz odkrecic te plastiki na kubki i wyciagnac (tam jak jest galka zmiany biegow) nastenie odkrecasz i odpinasz te dwa łuki co ida po boku radia/kontrolek nawiwu itd i wtedy juz widzisz srubki od radia, ktore wykrecasz.
co do pompy wspomagania to bylo juz to przerabiane, po prostu chyba tak musi byc..
co do pompy wspomagania to bylo juz to przerabiane, po prostu chyba tak musi byc..
dzięki,jutro sie za to zabiorę i zobaczymy
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
nie ma za co, to dosc prosta sprawa tylko trzeba sie paprac, taka ukladanka jedyny problem to jest jak trzeba zdjac/wlozyc te łukowate listwy po bokach paneli
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
TO: http://www.mini2.com/forum/faq.php?faq= ... aq_removal się może przydać, wprawdzie po angielsku, ale można posiłkować się zdjęciami.
pzdr, pdd
pzdr, pdd
Te foto porady były bardzo pomocne,dzieks
No właśnie sprawdziłem radio no i połączenie z antena jest bez zarzutu,sprawdziłem również połączenie z antenką dachowa tez jest ok ,wiec moje pytanie co się dzieje ze to radio nie łapie stacji radiowych,co możne być przyczyna?:/
No właśnie sprawdziłem radio no i połączenie z antena jest bez zarzutu,sprawdziłem również połączenie z antenką dachowa tez jest ok ,wiec moje pytanie co się dzieje ze to radio nie łapie stacji radiowych,co możne być przyczyna?:/
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
moje tez z francji i nigdy nie mialem problemow z radiem no pomijajac, ze nie zawsze czyta pirackie plyty audio
moje chyba nie czyta mp3 ale nie sprawdzalem nawet