Potrzebne MINI do filmu

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Marcos

Potrzebne MINI do filmu

Post autor: Marcos »

Otrzymałem dzisiaj email od p. Andrzeja Klimczyka, który poszukuje mini do filmu. Poniżej watawiłem otrzymaną wiadomość. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę kontaktować się bezpośrednio z nim - e-mail andrew.klimczyk@gmail.com

"Witam,

Jestem studentem szkoly filmowej w łodzi. Wraz ze znajomymi robimy wlasnie film w cyklu Debiuty 30 Minut, finansowany przez Polski Instytut Sztuki Filmowej, pt. "Trzy Uściski Dłoni" (info - ). Do dwóch scen poszukujemy Mini. Najchetniej nowego modelu, ale niekoniecznie. I pomyślałem, żeby spróbować rozesłać wieści przez Wasz klub. Nie jest to wielka produkcja, więc za wynajem samochodu możemy odwdzięczyć się jedynie symbolicznie, ale właściciel będzie miał niepowtarzalna pamiątkę w postaci filmu ze swoim ukochanym mini. Film ponadto zostanie pokazany w telewizji publicznej oraz wydany na DVD dostępnym w sieci Empik w calym kraju. Sprawa jest pilna, gdyż zdjęcia odbywają się niebawem w Łodzi.

pozdrawiam

andrzej klimczyk
kierownik produkcji"
ODPOWIEDZ