BMW czy Mini??

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

cacekj

Re: BMW czy Mini??

Post autor: cacekj »

Witam
Coś mi się zdaje ze jest to dzieło Zenka ze śwagrem - logo bmw baaaardzo stare, a czcionka jakby z II światowej. :lol:
pozdr
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Ciekawe czym nas jeszcze BMW zaskoczy :?: wypowiadać na ten temat się nie będę :!:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
cacekj

Witam serdecznie
Bez emocji. Do znaczka nie przyznaje się ani bmw, ani żaden z oficjalnych tunerów. Wniosek: Zenek ze śwagrem podbudowują swoje ego. Jeśli widziałeś to u niemca, tzn. Hans ze śwagrem to robi, pewnie mu jeszcze wentylki i spryskiwacze świecą, a z dołu autka wydobywa się nieziemskie światło. Ot niemiecki tuning.... :lol:

Pozdrawiam.
ps. Pokaż całego nmini na foto. Bo to co na zdjęciu to ani przód, ani tył nmini, tak mi się wydaje.
ps.2.Teraz jestem pewien, to nie nmini. Czyżby prowokacja kolego? :shock:

pozdro.
cacekj

Jednak prowokacja, ale że japsy takie zmiany dają, no, no, kto by pomyślał.
Powinni jeszcze doklejke machnąć chryslera z racji silnika.

pozdrawiam
QATO

Post autor: QATO »

Witam serdecznie

"Japsy" nie takie rzeczy potrafia wymyslec. Biorac pod uwage jak potrafi w ich wydaniu wygladac tuning to ten emblemat jest szczytem elegancji. BTW ,mnie sie ta praca Zenka ze śwagrem calkiem podoba.
A tu kilka przykladow tuningu made in Japan:

http://www.discretos.net/go-971-tuning-a-tokyo.html

O&O
cacekj

Witam serdecznie

Godzilla to bardzo ładna i zgrabna i sexi kobitka w porównaniu do tych "pocisków", a niby samuraje, ninja i takie tam różne zdyscyplinowane umysły

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Chrysler, Chrysler ale tam przecież jest slnik diesla made in Japan, może tak napis MINI w znaczku Toyota :wink:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

wg mnie TARPAN tam pisze jak BYK
cacekj

BMW czy MINI

Witam sedecznie

Obejrzałem Nmini model na rok 2006, znaczek jest taki jaki był, bez zmian. Ma się to nazywać MK II.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ